Britney Spears a pierdut sarcina. Vedeta obtinuse in instanta dreptul de a mai avea un copil

/ / Modificat: 2022-05-24
Britney Spears a pierdut sarcina. Vedeta obtinuse in instanta dreptul de a mai avea un copil

Cantareata Britney Spears a trecut printr-o lupta indelungata pentru a-si recapata autonomia. Ea a apelat la instanta pentru a scapa de sub tutela tatalui ei si pentru a le demonstra judecatorilor ca este apta sa se intretina singura. Dupa procese care s-au intins pe ani buni, cantareata de muzica pop a castigat procesul impotriva tatalui ei si cosmarul s-a terminat anul trecut. A castigat in instanta inclusiv dreptul de a face copii din nou si recent anuntase ca era insarcinata. Bucuria nu a durat, insa, foarte mult.

Soarele parea ca iesise, in sfarsit, pe strada lui Britney. Cantareata in varsta de 40 de ani are o relatie cu Sam Asghari, iar de curand anuntasera ca urmeaza sa devina parinti. Britney mai are doi copii adolescenti, in varsta de 15 si, respectiv, 16 ani, din relatia cu Kevin Federline. La o luna de cand a anuntat ca urmeaza sa devina mama pentru a treia oara, artista le-a dat o veste trista celor care o urmaresc pe retelele sociale. Britney a suferit un avort spontan si a scris pe Instagram:

„Cu cea mai profunda tristete trebuie sa anuntam ca ne-am pierdut copilul minune la inceputul sarcinii. Este o perioada devastatoare pentru orice parinte. Poate ca ar fi trebuit sa asteptam sa anuntam cand sarcina era mai avansata, dar am fost prea incantati sa nu impartasim vestea cea mare cu voi. Dragostea este cea mai mare putere a noastra. Vom incerca in continuare sa ne extindem frumoasa familie”.

Britney Spears a obtinut in instanta dreptul de a mai avea copii

In urma cu cativa ani, cantareata a trecut printr-un episod de depresie si, pe fondul acesta si al consumului de substante interzise, tatal ei a cerut sa devina tutorele ei, motivand ca Britney nu este capabila sa aiba grija singura de ea. Instanta i-a dat lui Jamie Spears custodia fiicei sale, iar el a inceput sa exercite un control total asupra vietii ei. Ii administra finantele, Britney nu mai avea acces la banii ei si ii controla inclusiv sanatatea reproductiva. Artistei i-a fost montat un sterilet, pentru a o impiedica sa mai ramana insarcinata.

In iunie 2021, in timp ce incerca sa scape de tutela tatalui ei, Britney a explicat la tribunalul din Los Angeles ca isi doreste sa renunte la sterilet pentru a incerca sa mai aiba un copil, lucru care ii era interzis din cauza tutelei. Judecatorii i-au dat castig de cauza, iar artista a obtinut dreptul de a renunta la dispozitivul contraceptiv si de a avea un al treilea copil, alaturi de noul sau partener.

Bebelusulul s-a lasat asteptat cateva luni, iar in urma cu cateva saptamani, Britney a dat vestea ca urmeaza sa fie mamica pentru a treia oara. Din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie, insa artista si partenerul ei continua sa spere ca vor fi binecuvantati cu un bebelus in viitorul apropiat.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedeta

Articole recomandate

Citeste si despre