Bianca Dragusanu, probleme mari cu fiica sa. Sofia a avut nevoie de operatie

/ / Modificat: 2022-03-11
Bianca Dragusanu, probleme mari cu fiica sa. Sofia a avut nevoie de operatie

Bianca Dragusanu a trecut prin mari emotii zilele trecute, cand fetita ei, Sofia, in varsta de 5 ani si jumatate, a trecut prin prima operatie din viata sa.

Fiica Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav a ajuns pe mana medicilor din cauza unei probleme de sanatate destul de des intalnite la copii. Micuta a fost operata si supusa unei anestezii generale pentru indepartarea unor polipi care o impiedicau sa respire corect.

Interventia a fost un succes, iar Sofia a inceput deja recuperarea, insa Bianca Dragusanu a recunoscut ca a avut mari emotii.

„Sofia a trecut prin prima ei anestezie generala si sper ca si ultima. Am decis impreuna cu medicul bostru sa o operam de polipi. A fost o fetita curajoasa”, a spus Bianca Dragusanu, recunoscand, totodata, ca nu a putut dormi deloc de grija inainte ca Sofia sa fie operata.

Recuperarea nu este chiar foarte complicata, insa Bianca vrea ca fetita ei sa se simta rasfatata: „Dupa aceasta operatie, Sofia m-a pus la cea mai grea incercare: m-a trimis sa-i iau niste jucarii pe care le-am cautat foarte mult si cu greu le-am gasit”.

Bianca Dragusanu are relatia perfecta cu Sofia

Fosta asistenta TV a marturisit ca ii place sa petreaca timp cat ami mult cu Sofia, cu toate ca uneori angajamentele nu ii permit acest lucru. „Cel mai frumos sentiment pe care il traiesc in ultimjul an e atunci cand vine dimineata si imi spune «te iubesc». E incredibil, un sentiment pe care nu m-am gandit vreodata ca o sa-l simt. Ea e bateria mea, viata e ca marea: nu o intereseaza daca stii sa inoti sau nu. Ea e colacul meu de salvare”, a punctat Bianca, intr-un interviu.

Ea a tinut sa raspunda din nou acuzatiilor privind faptul ca ar fi avut o mama surogat, pornite dupa ce la scurt timp dupa nastere Bianca arata ca scoasa din cutie. ”In momentul in care Sofia a venit pe lume a fost o nebunie nationala. Toata lumea zicea ca am avut o sarcina fake si ca am avut o mma surogat. Am avut ambitie dupa sarcina sa ma refac foarte rapid si sa nu am timp de depresie”, a mai spus Bianca, admitand ca de mare ajutor i-a fost sprijinul familiei si cel primit de al fostul ei sot, Victor Slav.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre