Bianca Dragusanu, gest controversat: Si-a dus fetita de doar 6 ani la salon

/ / Modificat: 2022-11-23
Bianca Dragusanu, gest controversat: Si-a dus fetita de doar 6 ani la salon

Bianca Dragusanu a facut un gest care a generat multe opinii in mediul online. Vedeta si-a dus fetita de doar 6 ani la salonul de coafura, pentru a se vopsi. Micuta si-a dorit sa aiba suvite, iar mama ei i-a indeplinit dorinta. Bianca a filmat momentul, iar imaginile publicate in mediul online au provocat pareri impartite.

Sofia, fiica Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav, a implinit recent 6 ani. Chiar daca este doar un copil, micuta ii calca pe urme mamei ei si este foarte cocheta pentru varsta ei. Vedeta ii indeplineste toate dorintele, iar atunci cand micuta i-a spus ca isi doreste sa isi vopseasca parul, Bianca nu a stat prea mult pe ganduri. Sofia isi dorea sa isi vopseasca tot parul, insa mama ei nu a fost de acord, asa ca au ajuns la o solutie de compromis: suvite.

„Copilul meu este foarte explicit. El stie exact ce vrea, ceea ce este foarte important. Ar trebui sa ascultati discutia dintre fiica-mea si Costel. E foarte inteleapta si, oricum, n-a scapat de ea pana nu isi face doua suvite care nu se vad foarte tare. Daca ea a visat aseara ca vrea suvite, facem suvite”, a spus Bianca Dragusanu pe retelele de socializare, acolo unde a publicat si imagini cu fiica ei pe scaunul de la coafor.

Gestul Biancai Dragusanu nu a fost vazut cu ochi buni de toti urmaritorii ei. Multi au spus ca fetita este prea mica pentru astfel de lucruri si ca nu ar fi trebuit sa o lase sa se vopseasca la varsta aceasta. Rezultatul final nu a fost insa unul dramatic, iar suvitele vopsite abia daca se vedeau la final.

Sofia, fiica Biancai Dragusanu, a implinit toamna aceasta 6 ani. Fetita s-a nascut in timpul mariajului dintre Bianca si Victor Slav, dar dupa ce acestia au divortat, micuta a ramas in grija mamei ei. Sofia este eleva la o scoala privata, iar mama ei i-a organizat o petrecere de pomina in urma cu cateva luni, cu ocazia aniversarii.

FOTO: Facebook/Instagram

Articole recomandate

Citeste si despre