Bianca Dragusanu, dupa divort: "Copilul meu a asistat la niste scene la care nu ar fi trebuit"

/ / Modificat: 2020-03-12
Bianca Dragusanu, dupa divort:

Dupa alte doua incercari, Binca Dagusanu a divorta de cel de-al doilea sot, cu care era casatorita din august 2019. 

Dupa ce a semnat actele pentru separare in fata notarului, aceasta a marturisit ca fostul sot este un barbat violent, care timp de un an si jumatate i-a promis ca se schmba, dar nu a fost asa. Iar cea mai afectata de acesta situatie a fost fiica sa din mariajul cu Victor Slav, Natalia Sofia.

Bianca Dragusanu a dezvalui ca micuta a fost martora unor scene in care ea era agresata de sotul sau.

"Atunci cand consider ca nu sunt in siguranta, pentru mine siguranta fetitei mele este cea mai importanta. Ea a luat parte la niste scene la care nu ar fi trebuit sa asiste un copil de 3 ani jumatate. Imi este foarte greu sa comentez niste lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, in general copiii la varsta asta sunt foarte inteligenti. Copilul meu era trist. imi este foarte greu sa comentez niste lucruri," a marturisit Biaca Dragusanu la emisiunea "TeoShow."

Fetita sa, in casa cand a venit politia

Bianca Dragusanu a spus ca cel mai grav este ca la unele dintre scandalurile la care a luat parte si fiica sa a intervenit chiar si politia.

"Cat de vesel poate fi un copil, care la 1:30 se trezeste cu patru politisti in casa, cu mama care plangea (n.r.mama Biancai) si cu mine cum eram? De ziua mea, copilul meu era jos si noi sus (n.r.- in casa). Eu mi-am dorit o familie cu acest barbat. Intr-un an jumatate mi-a promis ca se schimba. (...)"Un barbat care te jigneste, ridica mana la tine, de fata cu mama ta, cu fiica ta, un asemenea om nu mai merita o alta sansa," a mai declarat Bianca Dragusanu.  

Bianca Dragusanu a mai fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat dupa doar 6 luni de casnicie. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bianca dragusanu Divort Fetita bianca dragusanu

Articole recomandate

Citeste si despre