Bianca Dragusanu, clipe de groaza in Parcul Tei. Ce a patit fiica vedetei: “Am revazut scena copilului sfasiat

/ / Modificat: 2021-07-09
Bianca Dragusanu, clipe de groaza in Parcul Tei. Ce a patit fiica vedetei: “Am revazut scena copilului sfasiat

Bianca Dragusanu a trecut prin clipe de groaza dupa ce fiica ei a plecat in parcul Tei impreuna cu bunica ei. Micuta s-a ratacit, iar bunica a sunat-o plangand pe vedeta spunand ca nu o mai gaseste pe Sofia. 

Fetita s-a antrenat in joaca cu o alta copila si s-a ratacit, departandu-se in fuga de bunica sa, care nu a putut-o opri sub nicio forma. Auzind vestea, Bianca s-a speriat ingrozitor si primul lucru care i-a venit in cap a fost episodul care a avut loc in urma cu cativa ani, cand un baietel a fost sfasiat de caini in acel parc din Capitala. 

“Sofia este de doua ori mai rea decat mine, mai neastamparata. Imi doream sa semene fizic cu mine, si sa aiba calmul lui taica-su, dar a iesit invers. E leita el, iar pe mine ma copiaza la nebunii”, a declarat Bianca Dragusanu pentru playtech.ro.

“S-a incins cu o fetita la joaca si s-au pierdut, in Parcul Tei. Mama o vedea din departare, dar cu cat o striga si alerga dupa ea, cu atat fugea mai tare. M-a sunat plangand, am simtit ca mi se face rau.

In acel moment, vedeam numai scena cu baietelul acela de patru ani, ucis de caini, tot in Parcul Tei. Nici cand a ajuns acasa, mama nu si-a revenit. Am luat-o pe Sofia, am certat-o si i-am aratat toate articolele cu copilul sfasiat de caini, pentru ca alta data sa nu se mai repete”, a mai spus Bianca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre