Beyonce, dezvaluiri cutremuratoare despre pierderea celor doua sarcini

/ / Modificat: 2019-12-17
Beyonce, dezvaluiri cutremuratoare despre pierderea celor doua sarcini

Beyonce este una dintre cele mai apreciate si de succes cantarete din lume. Are un mare talent, o cariera stralucitoare si o familie frumoasa. 

Din pacate, nu toata viata ei a fost perfecta. A fost un moment in viata artistei destul de greu, in care a simtit ca, pur si simplu, lumea ei s-a prabusit. 

Desi foarte putina lume stie, Beyonce a pierdut doua sarcini. Artista a suferit doua avorturi spontane si a crezut ca niciodata nu va putea avea copii. 

Beyonce a vorbit pentru prima oara despre aceste momente dramatice din viata ei in 2013, in documentarul Life is but a dream. Ea a marturisit atunci ca aceste pierderi au facut-o sa vada viata cu alti ochi si sa isi dea seama familia este mai presus decat orice faima sau bani. 

Celebra cantareata a marturisit ca toata acea durere pe care a simtit-o la pierderea celor doua sarcini a fost un dar pentru ca a facut-o sa se transforme in cea mai buna mama a copiilor sai de astazi si sa isi dea seama cat de important este sa aiba grija de ea. 

Blue i-a schimbat viata 

In urma acestor tragedii, Beyonce a reconstruit cea mai importanta relatie a vietii sale: cea cu sine insasi. Dupa aceasta recuperare, a venit pe lume si prima sa fiica, Blue. 

Blue i-a schimbat viata si a facut-o sa isi dea seama ca in viata nu este important sa fii numarul 1 si nici sa ai toti banii din lume, ci sa fii fericit alaturi de familia ta. 

"Am murit si am renascut dupa pierderea celor doua sarcini. Si in cautarea propriei mele persoane am devenit mult mai puternica", a marturisit Beyonce. 

Artista a dezvaluit ca adevarata sa victorie in cariera si in viata ar fi sa creeze arta si sa o lase mostenire atunci cand nu va mai fi pe aceasta lume. 

Beyonce a reusit de-a lungul timpul sa devina inspiratie pentru multe femei, iar aceste momente dificile din viata artistei au aratat ca o persoana poate invata ca uneori durerea te poate face mai puternic. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre