Beatrice Olaru a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil! Va redeveni mamica in 4 luni

/ / Modificat: 2022-02-03
Beatrice Olaru a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil! Va redeveni mamica in 4 luni

Beatrice Olaru se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara. Fosta finalista “Miss Universe Romania 2010” si castigatoarea sezonului 2 al emisiunii “Exatlon” este insarcinata in 20 de saptamani.

Intr-un interviu recent, acordat pentru Pro TV, Beatrice Olaru a dezvaluit sexul bebelusului. Tanara mamica mai are o fetita, botezata Ana, de aproape 1 an. Micuta a venit pe lume anul trecut, in martie. 

“Ne-am dorit un baietel foarte mult. Avem si niste nume in cap, o lista. Eu imi doresc sa-l cheme Alexandru Stanescu, la fel ca pe sotul meu, dar el a zis ca ar trebui sa avem mai multa imaginatie. El nu are nici o varianta. Mie imi plac numele mai asezate. Prietenii au fost surprinsi: esti insarcinata, iar? Ei stiau ca ne mai dorim un copil. Mi-e teama de momentele cand o sa vin cu el acasa, cand are colici si nu putem dormi. Si Ana a avut colici, ne-am linistit repede!”, a declarat Beatrice Olaru, la Pro TV.

Pentru ca familia se mareste, Beatrice Olaru si sotul acesteia au luat decizia de a se muta intr-o casa mai mare. 

“Ne mutam in alta casa mai mare, va fi nevoie si de ajutoare. Bebelusul va sta cu mine in camera, Ana deja doarme din luna iulie anul trecut separat. Doarme de la 7 seara si se trezeste dimneata la opt.”, a mai spus fosta concurenta de la “Exatlon”.

FOTO: libertatea.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre