Baiatul lui Catalin Maruta si al Andrei si-a vazut visul cu ochii. Ce a reusit David, la 12 ani

/ / Modificat: 2023-07-24
Baiatul lui Catalin Maruta si al Andrei si-a vazut visul cu ochii. Ce a reusit David, la 12 ani

David, baiatul Andrei si al lui Catalin Maruta, si-a descoperit o noua pasiune, in urma cu ceva timp. La fel ca multi copii de varsta lui, David a incercat mai multe sporturi, iar fotbalul a fost cel care l-a atras cel mai mult, asa ca parintii lui l-au dus la o scoala de fotbal unde sa practice acest sport.

Ce a reusit David Maruta, la 12 ani

Recent, David a avut parte de primul lui cantonament, o experienta care i-a placut foarte mult. Baiatul a publicat pe internet cateva fotografii cu el in echipament sportiv si a scris in dreptul lor:

„Primul meu cantonament si nu pot sa va spun cat de fericit sunt ca am facut parte din aceasta experienta extraordinara! Antrenamente intense, meciuri frumoase si lectii pretioase – despre asta a fost vorba saptamana asta! Aventura asta ma duce mai aproape de visul meu.”

David este inscris la Scoala de Fotbal Rapid si este foarte mandru sa poarte echipamentul visiniu. Pe langa sport, atat baiatul, cat si sora lui sunt pasionati si de mediul online. David si Eva cocheteaza inca de cand erau mici cu platformele de socializare si creeaza continut pe care il incarca pe conturile lor. Cei doi au adunat comunitati impresionante de fani pe TikTok, acolo unde publica cel mai des filmulete. Catalin Maruta declara, intr-un interviu acordat in urma cu cateva luni publicatiei EGO.ro, ca fiica lui este pasionata si de dansuri.

„Eva este la dansuri acum, iubeste sa danseze. David este la fotbal. Amandoi au activitati diferite. Probabil, cand ajung acasa, vor sa facem un TikTok. Cele mai multe idei de TikTok vin chiar de la ea (n.r. de la Eva). Nu, cred ca este prea devreme (n.r. ca Eva sa aiba emisiune). Cred ca trebuie sa mearga la scoala, sa se bucure de copilarie. In weekend, cand vrea sa filmeze, sa faca TikTok-uri sau dimineata cand plecam la scoala putem sa ne distram cu treaba aceasta. Dar cred ca este prea mica sa aiba emisiune, e mai bine sa mearga la scoala, sa se distreze acolo”, spunea recent Catalin Maruta, pentru Ego.ro.

  • FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andra copii Andra maruta

Articole recomandate

Citeste si despre