Antonia sufera pentru fiica sa aflata in Italia: "Micuta este in izolare de mult"

/ / Modificat: 2020-04-09
Antonia sufera pentru fiica sa aflata in Italia:

Antonia este una dintre cele mai in voga cantarete de la noi din tara. Cantareata isi va aniversa ziua in carantina, pemtru ca pe 12 aprliei va implini 31 de ani.

Petrecerea va fi una restransa, doar cu iubitul sau, Alex Velea, si cei doi baietei ai lor, Dominic si Achim, carora le-a explicat ca este o perioada mai grea si trebuie sa stea in casa.

"Le-am spus ca este un virus, ca poti sa te imbolnavesti tare si sa ajungi la spital. Le-am zis ca trebuie sa avem grija si sa stam in casa o perioada, nu vor avea cum sa mearga la gradinita. Si nu se plictisesc pentru ca se joaca foarte mult ei doi, dar si noi cu ei, citim, ne uitam la desene animate," a povestit Antonia pentru click.ro.

 "Micuta  este in izolare demult"

Antonia a marturisit ca ii este dor de fiica sa Maya, pe care o are din casatoria cu Vicenzo Castellano. Fetita in varsta de 11 ani creste in Italia, alaturi de tatal sau.

"Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informata, pentru ca in Italia problema este mult mai avansata. Micuta  este in izolare de mult, de dinaintea noastra si este bine. Dar imi lipseste Maya foarte mult, mi-as dori sa fim cu totii acum," a adaugat Antonia.

Antonia a fost casatorita cu Vicenzo Castellano, iar acum formeaza un cuplu cu cantaretul Alex Velea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Antonia

Articole recomandate

Citeste si despre