Anna Lesko, o mama exigenta: "Fac militarie cu el"

/ / Modificat: 2020-09-14
Anna Lesko, o mama exigenta:

Anna Lesko este o mamica exigenta si a recunoscut ca in copilarie parintii ei i-au impus reguli stricte, pe care trebuia sa le respecte. A considerat ca metoda parintilor sai a ajutat-o in viata de adult si a decis sa fie la randul sau exigenta cu fiul sau. 

Artista isi doreste ca Adam sa fie un copil ordonat si educat. 

"Cand era micut, se implica, acum a mai crescut si nu mai insista. Nici eu nu insist. Eu acum urmaresc la Adam alte lucruri – sa stie sa- si duca farfuria in chiuveta, chestii care tin de organizare. Un copil trebuie de mic sa stie exact ce trebuie sa faca. Sa nu fie un dezorganizat si dezordonat, ca innebunesc! Poate ca sunt un pic stresanta acum cu el, dar o sa-i prinda bine pe mai tarziu. Vreau sa fie un copil si un adult educat", a marturisit Anna Lesko, pentru viva.ro. 

Cantareata recunoaste ca este o fire vulcanica si ca il mai cearta pe fiul sau pentru ca uneori acesta exagereaza. 

"Sunt o persoana foarte vulcanica. Nu-mi place sa tin suparare, ranchiuna, iar daca tin e un fel de protest, ca sa inteleaga persoana de langa mine ca nu se mai poate asa. Cu Adam mai am momente cand il mai cert, pentru ca sunt dati cand exagereaza, nu ma lasa in pace, dar cu el merge cu dialog. Pare ca intelege, mai putin cand e vorba despre notiunea timpului. Inca nu stie ce inseamna o ora si, daca ii zic sa ma lase o ora ca am putina treaba, vine din 5 in 5 minute sa ma intrebe daca am terminat. Cateodata ma amuza, dar cateodata am treaba. Bine, si eu sunt invatata cu educatia stricta a parintilor mei si fac militarie cu el. Stiu ca sunt toata ziua cu gura pe el, micutul, dar cred ca mai bine acum, cat e mic, decat mai tarziu. Nu-mi plac parintii care spun ca e prea mic copilul ca sa inteleaga. Trebuie sa-i explici de mic", a marturisit Anna. 

Sursa: viva.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre