Andreea Raicu, bunica la 42 de ani! Detalii despre fiica ei secreta

/ / Modificat: 2021-05-13
Andreea Raicu, bunica la 42 de ani! Detalii despre fiica ei secreta

Andreea Raicu a devenit bunica la cei 42 de ani! Putina lume stie ca vedeta are o fiica pe nume Maria. Povestea celor doua a inceput in urma cu 15 ani, cand Andreea Raicu a devenit mama de la distanta pentru Maria, o fetita care traia pe atunci intr-un centru de plasament.

Anii au trecut, iar cele doua au tinut mereu legatura. Maria a devenit acum mama, iar Andreea bunica. 

„Parca o vad pe micuta Maria care ma astepta in urma cu 15 ani la usa centrului Macrina cu bagajelul facut. Stia ca vin in Ajunul Craciunului sa o iau pentru doua saptamani, cat dura vacanta, zile care aveau sa ne schimbe viata amandurora.

Cu cateva zile inainte de Craciunul din acel an, am mers impreuna cu colegii de la Prima TV sa ducem cateva cadouri copiilor la Centrul Macrina de care avea grija Parintele Gabriel.

Pentru ca am observat ca una dintre fetite era destul de timida, m-am dus sa vorbesc cu ea. S-a lipit de mine si nu a vrut sa imi mai dea drumul, asa ca am tinut-o in brate pana in momentul plecarii. Au alergat dupa noi la poarta, nu voiau sa ne mai lase sa plecam.

I-am intrebat daca pleaca undeva de Craciun. Unii dintre ei, cei care mai aveau parinti, urmau sa plece acasa. Fetita timida pe care o tinusem in brate s-a uitat in ochii mei si mi-a zis ca nu pleaca nicaieri. Cred ca era singura care ramanea la centru. (..)”, a povestit Andreea Raicu despre prima intalnire cu Maria, pe blogul sau personal. 

Au urmat doua saptamani extrem de fericite atat pentru fetita, cat si pentru Andreea Raicu.

„Dupa cele doua saptamani petrecute impreuna, ne-a fost cumplit de greu amandurora sa ne despartim, asa ca am promis ca ne vom vedea in weekend-uri, ceea ce am si facut. Weekenduri, vacante si oricand ne gaseam un pic de timp liber eram impreuna. Maria deja facea parte din familie, era pe lista de cadouri de peste tot, in fiecare loc in care mergeam.

Opt ani am fost nedespartite, ani in care am trait atat de multe lucruri, experiente, vacante, calatorii care au creat o legatura incredibila. Viata insa a avut niste planuri diferite de cele la care ma gandisem eu si, in urma cu sapte ani, desi nu intrase la liceu, Maria a ales sa plece de la centrul Macrina si ulterior sa merga undeva langa Constanta impreuna cu mama ei”, a povestit Andreea Raicu pe blogul personal.

Cum a aflat Andreea Raicu ca va fi bunica

Andreea a primit cu mare bucurie vestea ca va deveni bunica. A aflat anul trecut, de Craciun. 

“In timp, am aflat ca a adus pe lume o fetita si ca locuieste in Constanta. Anul trecut, Craciunul ne-a facut un cadou minunat si ne-a adus din nou impreuna. Ne-am scris, ne-am auzit la telefon, am impartit poze si multe aminiri. Mi s-a facut atat de dor de ea incat pe 30 decembrie am plecat la Constanta sa o vad, dupa 6 ani.

A fost atat de frumos. Legatura era acolo, nu se pierduse deloc. Micuta Maria crescuse, dar in bratele mele era la fel de mica.

Ieri ne-am vazut din nou. De data acesta a venit ea la mine si am petrecut o zi intreaga impreuna acasa, unde a crescut, in camera ei, in toate locurile care erau la fel pentru ea. Am mers impreuna la aceeasi piata, am gatit impreuna si am povestit si ne-am uitat la poze", a povestit Andreea Raicu. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre