Andreea Marin si fiica ei, scandal urias in mediul online: "Ca intotdeauna, cine are bani si pile"

/ / Modificat: 2023-08-06
Andreea Marin si fiica ei, scandal urias in mediul online:

Andreea Marin si fiica ei Violeta au fost tinta criticilor in mediul online, dupa ce vedeta a anuntat recent ca adolescenta a obtinut o bursa in SUA la unul dintre cele mai prestigioase programe de leadership. 

Vestea nu a fost insa pe placul tuturor internautilor, care au criticat-o dur pe vedeta si i-au lasat comentarii acide. Acestia au spus ca reusita Violetei s-ar datora doar influentei si banilor de care beneficiaza. 

„Succes pe mai departe! Dar de ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scara mai inalta? Oare ceilalti copii nu si-ar fi dorit un succes la fel de mare? Doar Violeta are potential? Ca intotdeauna, cine are bani si pile, copiii studiaza si experimenteaza mai altfel decat ceilalti. Succes vedetelor!”, a fost unul dintre comentariile pe care le-a primit Andreea Marin.

Andreea Marin nu a ezitat sa le raspunda si ea rautaciosilor.

„Gresit. Niciodata nu am actionat ca o vedeta, ci am avut mereu bun simt si nu imi cresc altfel nici copilul, iar tot ce traim e obtinut pe meritul nostru, cu multa munca in spate”, a fost raspunsul oferit de Andreea Marin.

Violeta a bifat la doar 16 ani o reusita uriasa. Despre experienta traita de fiica ei, Andreea Marin a scris in urma cu cateva zile pe retelele de socializare. 

„Acum stiu ca fiica mea a crescut. Prin forte proprii, luandu-si deciziile in mainile sale, a depasit interviurile succesive de calificare, eseul, cerintele online ale bine-cunoscutei Fundatii Tony Robbins. A devenit singura adolescenta ce avea sa plece din Romania anul acesta spre America, pentru a petrece o saptamana intensa de invatare, inspirationala, la Global Youth Leadership Summit din San Diego, experienta care a marcat-o pozitiv, alaturi de tineri din zeci de tari din intreaga lume si traineri bine-cunoscuti la nivel mondial.

Pentru copiii acestui secol nu mai exista granite, cand unitatea de masura care conteaza e capacitatea mintii lor. O astfel de bursa e sansa care schimba viziunea unui tanar la inceput de drum. Ii da aripi catre viitor. Aproape ca n-ar fi avut nevoie de insotitori pana in campusul universitatii, unde am lasat-o sa se descurce singura, dar, cu siguranta, eu am avut nevoie sa-i fiu in preajma, nu m-am desprins usor”, a spus Andreea Marin, in postarea initiala.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Scandal Activitati online

Articole recomandate

Citeste si despre