Andreea Marin, pregatita sa devina mama pentru a doua oara: “2022 va fi anul meu”

/ / Modificat: 2022-01-23
Andreea Marin, pregatita sa devina mama pentru a doua oara: “2022 va fi anul meu”

Andreea Marin a declarat ca este pregatita sa devina mama pentru a doua oara, desi are 47 de ani. Vedeta a dezvaluit ca 2022 este anul ei si a dat de inteles ca este si anul in care isi va indeplini visul de a deveni mama pentru a doua oara.

Invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, „Zana surprizelor” a marturisit ca face tot posibilul sa se mentina tanra si sanatoasa, dar si ca isi mai doreste un copil.

„Bineinteles ca imi dorescc inca un copil! Sa dea Dumnezeu! Multi spun ca am 47 de ani! Si ce daca, fac tot ce pot eu sa ma mentin tanara. Eu nu am o apropiere de numerologie, dar stiu ca 2022 va fi anul meu. Am calcat cu aceasta convingere in anul acesta.(…) Sunt nascuta pe 22 si simt asta prin toti porii. Nu stiu cum, dar am calcat pe 1 ianuarie, in noul an, cu sentimentul asta. (…)

Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu ma gandesc mai mult sa fie bine in trei, sau cine stie, ca imi doresc sa devin din nou mama. Sunt multe femei care cred ca sunt indrazneata, dar sa dea Dumnezeu sa mi se indeplineasca. Fac tot ce pot sa ma mentin tanara, vreau ca la nunta fiicei mele sa fiu o mama tanara. Fac sport, fac sauna. Mi-am luat si un scaun de masaj”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin traieste, de peste doi ani, o poveste frumoasa de dragoste cu diplomatul Adrian Brancoveanu.

Andreea Marin mai are o fiica in varsta de 14 ani, impreuna cu Stefan Banica Jr.

FOTO: kanald.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre