Andreea Mantea nu isi lasa copilul la scoala. L-a retras si de la gradinita

/ / Modificat: 2020-09-11
Andreea Mantea nu isi lasa copilul la scoala. L-a retras si de la gradinita

Andreea Mantea este foarte ingrijorata pentru siguranta fiului sau, David, de aceea a decis sa nu il lase deocamdata la scoala. Vedeta si-a luat toate masurile de precautie de cand a inceput pandemia de coronavirus si l-a retras de fiul sau si de la gradinita, in perioada in care locuia in Turcia. 

In aceasta toamna, David trebuia sa mearga la scoala, insa Andreea a hotarat sa mai astepte, data fiind situatia actuala a pandemiei de coronavirus din Romania. 

"Inca nu știu, nu m-am decis inca. Pe cat de tare mi-am dorit sa mearga la școala, pe atat de tare ma ingrijoreaza situatia actuala. Voi aștepta o perioada, sa vad evolutia cazurilor din Romania, apoi voi lua o decizie", a spus Andreea Mantea, intr-un interviu oferit pentru redactia.ro.

In martie, Andreea Mantea se afla inca in Turcia, cu fiul ei, acolo unde filma pentru show-ul Puterea Dragostei, de la Kanal D.

„L-am retras pe David de la gradinita, inca de la primele zvonuri cu privire la aceasta situatie. Ulterior hotararii mele s-au inchis mai multe școli și gradinite. O parte dintre ele au intrat in vacanta – vacanta din aprilie s-a reprogramat pentru acum.

Și masuri de protectie luam: nu ieșim decat daca este absolut necesar, nu mergem in zone aglomerate. Stam in casa sau pe balcon. Și atunci cand ieșim din casa, purtam masca. Dezinfectam totul. Si inainte de aceasta situatie acordam o mare atentie igienei”, declara Andreea Mantea pentru VIVA!, la jumatatea lunii martie.

Sursa: viva.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre