Andreea Mantea continua dezvaluirile despre tatal copilului sau: "David nu il mai place"

/ / Modificat: 2021-06-21
Andreea Mantea continua dezvaluirile despre tatal copilului sau:
Andreea Mantea continua dezvaluirile despre tatal copilului sau: "David nu il mai place, nu vrea sa mai auda de el"
Andreea Mantea s-a suparat foarte tare dupa ce fostul sau iubit Cristian Mitrea, tatal copilului ei, a facut dezvaluiri despre viata sa privata. Luptatorul MMA a facut public numele barbatului pe care Andreea il iubeste de aproape 5 ani si a marturisit ca a avut dubii ca David este fiul sau. 
Dupa aceste declaratii, Andreea Mantea a rabufnit si a socat pe toata lumea. Vedeta a marturisit ca a avut o viata de cosmar alaturi de Cristi Mitrea, care a batut-o chiar si in perioada sarcinii. In ceea ce priveste relatia acestuia cu fiul sau, Andreea a marturisit recent ca David nu vrea sa isi mai vada tatal, nici macar sa mai auda de el. 
”A spus că el și David au o relație magnifică. Realitatea este altă. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tata-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciudă faptului că m-am chinuit să îi conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru că l-a dezamăgit enorm. Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil... că era ocupat cu instabilitatea emoțională. Când copilul își dorea să îl vadă...nu avea timp sau pur și simplu, nu răspundea. Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorător să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el.”, a declarat Andreea Mantea.
”Acum David este liniștit. A trecut peste multe întâmplări și dezamăgiri cu bine. A crescut cât de cât și percepe altfel lucrurile. A înțeles atât cât trebuia să înțeleagă la vârstă lui. Este bucuros că nu mai e nevoit să simtă teamă de a merge la tatăl lui, iar eu sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit. Referitor la viață mea personală din prezent, va pot spune că mi-am găsit echilibrul și că mi-e bine așa, În liniște și intimitate, sperând să fiu lăsată să îmi cresc copilul frumos și fără să sufere mai târziu, văzând fel și fel de declarații murdare și mincinoase

Andreea Mantea a rabufnit dupa ce fostul sau iubit Cristian Mitrea, tatal copilului ei, a facut dezvaluiri despre viata sa privata. Luptatorul MMA a facut public numele barbatului pe care Andreea il iubeste de aproape 5 ani, dar a facut si alte dezvaluiri despre relatia pe care a avut-o cu prezentatoarea TV. 

Mai mult, Cristian Mitrea a marturisit ca a crezut mult timp ca David nu este copilul lui si nu a dorit sa il recunoasca. Drept urmare, in certificatul de nastere al copilului sau este trasa o linie la numele tatalui. 

Dupa aceste declaratii, Andreea Mantea a rabufnit si a socat pe toata lumea. Vedeta a marturisit ca a avut o viata de cosmar alaturi de Cristi Mitrea, care a batut-o chiar si in perioada sarcinii. In ceea ce priveste relatia acestuia cu fiul sau, Andreea a marturisit recent ca David nu vrea sa isi mai vada tatal, nici macar sa mai auda de el. 

”A spus ca el si David au o relatie magnifica. Realitatea este alta. Nu a avut rabdare niciodata cu el, in asa fel incat sa isi construiasca o relatie tata-fiu. Iar acum este prea tarziu deja. Copilul nu il mai vrea. Nu il mai place, nu vrea sa mai auda de el, in ciuda faptului ca m-am chinuit sa ii conturez o imagine perfecta a tatalui lui. Pentru ca l-a dezamagit enorm. Si-a dorit sa ii fie alaturi in anumite momente si nu i-a fost. Probabil... ca era ocupat cu instabilitatea emotionala. Cand copilul isi dorea sa il vada...nu avea timp sau pur si simplu, nu raspundea. Il lua sau il vedea doar cand copilul nu isi dorea. Oricum este infiorator sa descriu in cuvinte reactia copilului cand auzea ca trebuie sa mearga la el.”, a declarat Andreea Mantea.

”Acum David este linistit. A trecut peste multe intamplari si dezamagiri cu bine. A crescut cat de cat si percepe altfel lucrurile. A inteles atat cat trebuia sa inteleaga la varsta lui. Este bucuros ca nu mai e nevoit sa simta teama de a merge la tatal lui, iar eu sunt fericita ca puiul meu nu va mai fi lovit. Referitor la viata mea personala din prezent, va pot spune ca mi-am gasit echilibrul si ca mi-e bine asa, In liniste si intimitate, sperand sa fiu lasata sa imi cresc copilul frumos si fara sa sufere mai tarziu, vazand fel si fel de declaratii murdare si mincinoase.

Articole recomandate

Citeste si despre