Andreea Ibacka, impresionata de fiica ei: "Am discutii cu ea despre viata si moarte, despre iubiti, despre cum se fac copiii"

/ / Modificat: 2024-02-19
Andreea Ibacka, impresionata de fiica ei:

 

Andreea Ibacka a fost invitata recent in cadrul podcastului lui Jorge, unde a oferit detalii intime si emotionante despre fiica sa, Namiko, in varsta de doar 5 ani.

Intr-un dialog sincer si prietenos, Andreea a marturisit ca este impresionata de fiica ei, care, in ciuda varstei de 5 ani, este interesata de discutii "existentiale" despre teme precum viata, moartea, conceperea copiilor si un stil de viata sanatos. 

Cu o dezinvoltura surprinzatoare, Namiko isi impartaseste cunostintele despre dragoste inca de la gradinita si le relateaza si surorii mai mari, Inoke, fiica lui Cabral dintr-o casatorie anterioara. Inoke, in varsta de 21 de ani si studenta in Olanda, mentine o legatura stransa cu sora ei mai mica.

„Inoke are acum 21 de ani. Ma inteleg cu ea. Acum este plecata in Olanda. Ne vedem de fiecare data. Ne vedem de cate ori putem, de cate ori vine ea in tara, de Sarbatori.

Sau asta vara am petrecut o vacanta absolut superba si cu copiii mici la ea in vizita. Am mers peste tot. A avut disponibilitate completa spre toate parcurile de distractii impreuna cu fratiorii mai mici.

Chiar daca e o diferenta foarte mare, de o generatie aproape, de la 5 la 21. Ele au o relatie foarte misto. Nu e relatia clasica de surori. E foarte misto sa le vezi vorbind pe videocall, pe Namiko cu Inoke. Asta mica ii povesteste toate prostiile ei, dramele de la gradinita. Si ele au iubiti, schimba iubiti.

Mi-a zis recent ca un baiat, care avea o alta iubita, i-a spus ca ar vrea sa nu mai fie fetita respectiva iubita lui si s-o schimbe cu ea. Am ramas mirata.

Numai cu mine se discuta subiectele delicate. Ma intreb daca oare sunt pregatita, sa scot pe gura ce trebuie, sa nu o influentez prost.

Deja am discutii cu ea despre viata si moarte, despre iubiti, despre cum se fac copiii”, a marturisit Andreea Ibacka in cadrul podcastului lui Jorge.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea ibacka Andreea ibacka copil

Articole recomandate

Citeste si despre