Andreea Ibacka, despre momentele grele de la nastere: "Am avut dureri cum nu credeam ca exista"

/ / Modificat: 2019-03-15
Andreea Ibacka, despre momentele grele de la nastere:

Andreea Ibacka a devenit mamica pentru prima oara in luna decembrie si de atunci pluteste de fericire.

Iar ziua in care si-a tinut fetita in brate a fost cea mai fericita din viata sa. Dar, s-a confruntat si cu momente grele la nasterea micutei Namiko.

"Experienta cea mai grea a fost la nastere. A fost cumplita recuperarea, am avut nist dureri cum nu credeam ca exista. Eu mi-am dorit mult sa nasc natural, am incercat, dar nu s-a putut. Din sala de travaliu m-au mutat de urgenta in sala de operatii pentru a-mi face cezariana. Nu reuseam sa nasc un copil atat de mare cum a fost fetita mea, de 3,6 kilograme. Am avut niste dureri groaznice, n-am putut sa merg," a povestit Andreea Ibacka.

Andreea si Cabral pregatesc acum botezul micutei Namiko. Petrecerea va avea loc la sfarsitul lunii mai si se anunta a fi una restransa, doar cu familia si cei mai apropiati prieteni.

"Nu-mi doresc nimic sofisticat, adica vom fi o mana de oameni, familia, cativa prieteni si vom face un gratar. Probabil o sa ma organizez pe ultima suta de metri. A fost important sa gasesc o biserica si am ales-o. Va fi un eveniment simplu, cu tematica romaneasca. Nasii vor fi aceeasi care ne-au cununat pe noi, Irina si Razvan Fodor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea ibacka Andreea ibacka copil

Articole recomandate

Citeste si despre