Andreea Berecleanu, despre relatia cu cei doi copii. Ambii se pregatesc sa plece la studii

/ / Modificat: 2022-04-11
Andreea Berecleanu, despre relatia cu cei doi copii. Ambii se pregatesc sa plece la studii

Andreea Berecleanu se poate declara o mama implinita. Are doi copii mari, de care este foarte mandra, mai ales ca au rezultate bune la studiu si vor sa urmeze o facultate in afara tarii.

Prezentatoarea a vorbit, intr-un interviu acordat Viva!, depre relatia pe care o are cu cei doi copii. Aceasta nu s-a sfiit sa le spuna “nu” atunci cand a fost cazul, iar acum cei doi stiu ce au voie si ce nu.

“De multe ori le-am spus NU si le-am explicat de ce! Recent le-am spus mai putin, poate acum cativa ani. In prezent, nu prea imi mai ofera ocazia de a nu fi de acord cu actiunile si optiunile lor. Iar ei stiu deja ce nu ne place sau ce nu ne dorim si nu insista.”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru viva.ro.

Andreea a mai povestit ca, daca Eva a ales de mult sa studieze in strainatate, mai nou, si Petru inclina spre o universitate din afara tarii. Asta desi, pana nu demult, dorea sa urmeze o facultate din Romania.

“Acum nu mai sunt atat de sigura ca Petru va vrea sa studieze in tara. Dar nu pentru ca nu ar avea incredere in facultatile de aici, ci pentru ca vrea sa cunoasca si alt mediu, sa aiba ocazia unei alte experiente. Insa mai sunt doi ani pana vom lua aceasta decizie.”, a adaugat aceasta. 

Eva i-a mostenit frumusetea

Eva a mostenit frumusetea mamei sale. Multe agentii internationale au contactat-o pentru a deveni imaginea lor. Insa Eva a dorit sa se concentreze asupra studiului, dupa cum povesteste chiar mama acesteia.

“E bine spus „cochetat, desi a fost curtata de agentii internationale importante. Nu a vrut inca sa mearga pe aceasta directie decat ocazional. Ce stiu insa este ca ar avea sanse inclusiv intr-o zona de advertising. In acest moment, focusul ei este pe studiu si facultate. Evident, cu tot ce inseamna si partea de relaxare specifica varstei, care aduce un echilibru.”, a adaugat Andreea Berecleanu pentru sursa citata.

FOTO: bzi.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre