Andreea Banica nu isi mai lasa fetita la scoala. De ce a luat aceasta decizie

/ / Modificat: 2020-09-22
Andreea Banica nu isi mai lasa fetita la scoala. De ce a luat aceasta decizie

Cantareata Andreea Banica a anuntat pe contul sau de Instagram ca nu isi va trimite fetita la scoala, desi initial a fost de acord sa plece.

Dupa ce a vazut insa ca numarul cazurilor de noi infectii cu coronavirus este in crestere de la o zi la alta, artista a decis ca fetita ei sa urmeze cursurile online, pentru linistea ei, dar mai ales pentru sanatatea tuturor, avand in vedere ca are persoane varstnice in familie, este sa isi tina fiica acasa.

Vedeta a povestit ca are sentimente ciudate si ca nu si-ar fi imaginat niciodata ca va prinde astfel de vremuri.

"Am decis sa nu imi trimit printesa la scoala in sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat … traim vremuri pe care nu imi imaginam vreodata ca le vom trai.

Prefer sa faca scoala de acasa, online, pentru ca i se permite acest lucru. imi doresc sa scapam mai repede de acest virus covid-19 care ne pandeste pe toti, care se raspandeste atat de repede si care, pentru unii dintre noi, este letal.

Vreau sa am grija de familia mea, de bunicii in varsta (bolnavi), de noi care ne ingrijim copiii. Ei au nevoie de noi sanatosi si in putere! Mai e si faptul ca am un spirit civic dezvoltat care nu imi da pace poate ca cei care citesc mesajul meu iau aminte si vor lua masuri si ei la randul lor.

Nu ne-am inchis in casa, nu traim intr-un glob de sticla insa, pe cat putem, ne ferim in continuare de locurile aglomerate inchise, ne dezinfectam mereu si purtam masti, ceea ce va rog si pe voi sa faceti!", a scris artista pe contul ei de Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre