Andreea Balan si Mirela Boureanu Vaida, din nou insarcinate

/ / Modificat: 2018-10-25
Andreea Balan si Mirela Boureanu Vaida, din nou insarcinate

Este toamna bebelusilor in showbiz-ul romanesc. Doua mamici celebre au anuntat ca isi vor mari familia. Andreea Balan si Mirela Boureanu Vaida vor schimba din nou scutece.

Cantareata a dezvaluit ca este insarcinata in cinci luni si va aduce pe lumea cel de-al doilea copil al sau la inceputul lui martie. Astfel, Andreea Balan isi va indeplini visul sau dintotdeauna.

"Acum patru ani, mi-am facut o lista si am scris pe ea, printre altele, ca vreau ca în urmatorii doi ani sa intalnesc un barbat cu care sa am doi copii. Exact asa s-a intamplat. Dupa doi ani am sters lista si am refacut-o. Atunci am scris ca vreau inca un copil in urmatorii doi ani. Si uite ca se indeplineste," a marturisit Andreea Balan. Vedeta mai are o fetita in varsta de 2 ani, Ella Maya, pe care o arata in premiera fanilor sai.

andreea-balan

Foto: Unica

Mirela Boureanu Vaida a conceput copilul in Italia

Si Mirela Boureanu Vaida va mai avea un copil. Dupa o fetita si un baietel, prezentarea tv va mai avea inca un baietel. Prezrentatoarea tv a spus ca nu a facut niciun tratament pentru a ramane din nou insarcinata. Totul s-a intamplat pe cale naturala, intr-o vacanta in Italia, in doi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre