Andreea Balan si George Burcea s-au impacat! Ce decizie neasteptata au luat

/ / Modificat: 2020-06-09
Andreea Balan si George Burcea s-au impacat! Ce decizie neasteptata au luat

Andreea Balan si George Burcea s-au impacat dupa ce in ultimele luni au avut numeroase conflicte si scandaluri. Chiar daca nu mai formeaza un cuplu si au decis sa puna capat casniciei lor, cei doi au decis sa ramana prieteni de dragul fiicelor lor. 

Mai mult decat atat, artista si actorul au luat decizia de a merge impreuna in vacanata. Fostii soti vor face acest pas pentru ca micutele lor sa nu simta ca sunt abandonate de tatal lor, scrie Impact.ro.

Andreea si George au ajuns la sentimente mai bune, iar de doua saptamani par sa fi ingropat securea razboiului. 

In timpul ultimei vizite pe care actorul le-a facut-o fetelor lui, Andreea si George s-au asezat ca doi oameni maturi la masa si ar fi pus la punct tuturor neintelegerilor. Se pare ca fiecare si-a spus nemultumirea si au si ajuns la un numitor comun.

"Doi adulti pot pleca undeva si in calitate de prieteni"

Acum, cei doi sunt gata sa faca sacrificii pentru a-si creste impreuna fetitele, pe Ella si pe Clara.

Nu se stie daca aceste discutii ii va ajuta sa fie din nou un cuplu, dar ramane de vazut. Poate minivacantele pe care si le-au planificat prin Romania ii va ajuta sa isi dea seama ca au gresit in momentul in care au luat decizia de a se desparti.

“Nu este nimic neobisnuit in asta. Fetitele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie sa se bucure de vara. si cel mai important este sa mearga impreuna cu ambii parinti.

Da, vor merge in vacante toti patru. Doi adulti pot pleca undeva si in calitate de prieteni, nu trebuie neaparat sa fie un cuplu.

Ma rog, in aceste mici escapade va merge si mama Andreei, deci vor merge toti cinci”, au spus surse din apropierea cuplului, pentru sursa citata. 

Sursa: impact.ro 

Articole recomandate

Citeste si despre