Andreea Balan si George Burcea, divort "la secret". Incepe lupta pentru custodia fetitelor

/ / Modificat: 2020-12-15
Andreea Balan si George Burcea, divort

Andreea Balan si George Burcea au anuntat ca divorteaza la doar 5 luni de la nunta si botezul celei de-a doua fetite. Desi initial au anuntat ca separarea se va face pe cale amiabila si isi vor creste impreuna cele doua fetite, ulterior, cei doi au inceput sa isi faca acuzatii grave. 

Andreea l-a acuzat pe George ca este consumator de substante interzise si de aici a pornit un adevarat razboi intre cei doi, in special pe retelele de socializare. Intre timp, ambii parteneri si-au refacut viata – Andreea Balan cu Tiberiu Argint, iar George, cu Viviana Sposub, insa, pana in momentul de fata cei doi inca nu si-au rezolvat situatia matrimoniala.

Andreea Balan a cerut divort "la secret"

Andreea Balan si George Burcea au avut prima infatisare in fata instantei pe 1 octombrie. La cererea artistei, toate informatiile despre divort au fost trecute "la secret", o practica intens folosita, si nu doar in Romania, de catre celebritati, care isi pot rezerva astfel dreptul la intimitate. Magistratii pot accepta secretizarea procesului – cum s-a intamplat si in cazul divortului dintre Andreea Marin si Tuncay Ozturk.

Prima infatisare a avut loc pe 1 octombrie 2020, dar numele partilor implicate au fost acoperite cu o banda neagra in tabelul afisat la intrarea institutiei. Mai mult, sedintele de judecata nu sunt publice, iar dosarul nu este listat pe portalul instantelor din Romania, scrie wowbiz.ro.Desi Andreea Balan are toate sansele sa obtina custodia celor doua fetite, ea a chemat in instanta si Directia de Asistenta sociala, dovada ca are de gand sa ceara o ancheta sociala ce va urma sa certifice conditiile ce pot fi oferite de ambii parinti.

„Andreea stie ca divortul va dura cateva luni, dar pe ea nu o deranjeaza. Oricum, este decisa sa prezinte judecatorilor lucrurile exact asa cum stau. Sa demonstreze ca George nu este potrivit pentru a avea grija de copii, mai ales dupa ce a consumat droguri si a avut iesiri publice extrem de dure la adresa ei.Normal, acum, ca George a fost la Ferma, i-au crescut si veniturile si, logic, va creste si cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de platit.

Mai ales ca are de achitat si sume din urma, in momentul in care va ramane o sentinta definitiva. Iar Andreea va solicita, asa cum este si normal, plata intregii sume datorate, pana la ultima centima. Mai ales ca observa ca George se comporta din ce in ce mai urat', a declarat o sursa apropiata celor doi pentru WOWbiz.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre