Andreea Balan si George Burcea, din nou impreuna. Cei doi au ingropat securea razboiului de dragul fetitelor

/ / Modificat: 2023-09-12
Andreea Balan si George Burcea, din nou impreuna. Cei doi au ingropat securea razboiului de dragul fetitelor

Andreea Balan si George Burcea si-au insotit fetitele ieri, in prima zi de scoala! Desi spusese ca nu o sa-si duca fetitele in prima zi de scoala, Andreea Balan s-a razgandit si astazi, la prima ora a diminetii, si-a luat micutele si impreuna au mers  la Colegiul National de Muzica George Enescu, acolo unde Ella a inceput clasa I, iar Clara continua gradinita. 

Andreea Balan si George Burcea au uimit pe toata lumea. Cei doi au mers impreuna in prima zi de scoala, dupa ce ani la rand si-au aruncat acuzatii dure dupa divort. De dragul celor doua fetite pe care le au impreuna, cei doi au decis sa ingroape securea razboiului, iar pentru cateva ore au stat impreuna la festivitatea de deschidere a noului an scolar.

S-au revazut dupa jumatate de an!

Surse apropiate Andreei Balan sustin ca artista este total schimbata de cand are o relatie cu Victor Cornea. Pur si simplu a inflorit si este foarte fericita. 

”Andreea este un om total schimbat de cand este cu Victor Cornea. A devenit vesela, senina, are o bucurie in privire cum nu a mai vazut-o nimeni, niciodata. A inflorit, pur si simplu. Nu mai are rautatea aia care o cam caracteriza cateodata. Nici George nu o recunoaste. De cand e cu baiatul asta parca s-a sters toata frustrarea si ura pe care o stransese pentru fostul sot. Astazi l-a salutat pe George, au stat impreuna la festivitate, au vorbit, au facut planuri pentru fetele lor. Pur si simplu s-au purtat ca doi parinti responsabili, care au vorbit despre programul copiilor, despre ce este bine pe viitor pentru ele, ce activitati extrascolare sa aiba, etc.

Andreea pur si simplu radia de bunatate si fericire.  Fetele erau si ele asa de bucuroase si vesele, nu cred ca isi mai aduceau aminte de parintii lor asa, linistiti. George a fost si el surprins intr-un mod pozitiv si, cel mai probabil, de acum toate relele vor disparea intre ei. Nu m-ar mira sa-si si retraga fiecare procesele in instanta ”, au declarat surse din anturajul celor doi, pentru Cancan.ro!

  • Surse: instagram.com, cancan.ro, viva.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan fetite George burcea Prima zi de scoala

Articole recomandate

Citeste si despre