Andreea Balan si-a retras fetitele din sistemul privat si le-a dus la o scoala de stat

/ / Modificat: 2022-09-28
Andreea Balan si-a retras fetitele din sistemul privat si le-a dus la o scoala de stat

Andreea Balan este o mamica dedicata si ar face orice sacrificiu pentru fetitele ei, pe care le creste mai mult singura, dupa divortul de tatal lor. Artista tine cont de dorintele celor mici, asa ca in momentul in care acestea si-au exprimat o dorinta cu privire la viitorul lor, mama lor nu a stat pe ganduri si a luat cea mai buna decizie pentru ele.

La fel ca multe vedete din Romania, Andreea Balan isi ducea, pana de curand, fetitele la o gradinita privata. Ella si Clara mergeau la o institutie de invatamant din zona Pipera, aflata aproape de locul unde stau. In urma cu ceva timp insa, Andreea Balan a luat decizia de a le muta de la privat in sistemul de stat, dupa o discutie cu cele mici.

Dorinta neasteptata a fetelor a stat la baza deciziei

Cele doua fetite i-au marturisit mamei lor ca isi doresc sa devina cantarete, iar Andreea Balan a decis sa faca pasul catre o institutie de invatamant unde micutele sa isi poata urma visul cat mai repede. Ella, fetita cea mare a artistei, a inceput in toamna clasa zero, in timp ce surioara ei, Clara, este in grupa mijlocie, la gradinita. Cele doua fetite invata acum la scoala George Enescu, unde fac si muzica in paralel.

Andreea Balan a povestit, in cadrul unui interviu oferit recent, ca in perioada in care ea era plecata la filmari la America Express, fetitele au avut serbarea de final de an la gradinita privata unde erau, iar Ella chiar a scris pe o fisa ca ea isi doreste sa devina solist vocal.

Cantareata a stat de vorba cu ele si le-a intrebat daca sunt sigure ca isi doresc sa urmeze cariere in muzica, iar raspunsul lor a fost pozitiv. Artista le-a explicat ca pentru a deveni cantarete, trebuie sa invete sa cante atat cu vocea, cat si la un instrument, si sa cunoasca teorie muzicala. Andreea Balan a mai spus ca a luat decizia de a le muta pe amandoua, pentru a putea fi impreuna si pentru a nu face doua drumuri atat dimineata, cat si la final de zi. Micutele urmeaza sa inceapa sa studieze un instrument, iar mama lor a ales pianul pentru a le introduce in muzica.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala copii Scoala privata Scoala stat copii

Articole recomandate

Citeste si despre