Andreea Balan: "Imi este greu sa fiu mama singura"

/ / Modificat: 2020-10-16
Andreea Balan:

Andreea Balan a vorbit recent, in cadrul unei emisiuni TV, cum se descurca cu fetitele sale, dupa divortul de tatal micutelor, George Burcea. 

Artista a marturisit ca ii este foarte greu sa isi creasca singura micutele, insinuand ca George Burcea le viziteaza foarte rar. Andreea locuieste cu mama sa, care o ajuta cu cresterea fetelor. 

„Nu imi este usor, este greu sa fiu mama singura si eu sa fiu cea care are grija de ele, de casa, de tot… dar pot!Programul meu se inchide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie sa rezolv, trebuie sa fac in timpul zilei pentru ca apoi o iau pe Ella de la gradinita. Din momentul acela sunt a lor: mergem in parc, la mall, mare, munte, parc”, a declarat Andreea Balan.

George isi viziteaza fiicele o data pe saptamana

Andreea Balan a marturisit ca ea sta cu fetele sale cel mai mult timp, iar George le viziteaza o data pe saptamana.

 „O data pe saptamana cu tati si in rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-as dori sa fie mai des, mi-as dori sa fie mai mult, dar atat se doreste”, a replicat Andreea Balan despre timpul petrecut de fetite cu George, fostul ei partener de viata.

De ce a divortat Andreea Balan 

Andreea Antonescu, una dintre cele mai bune prietene ale artistei, a dezvaluit care a fost motivul pentru care Andreea a decis sa divorteze. „Eu cu Andreea Balan nu suntem prietene la catarama, nu suntem din alea de stam bot in bot. Dar cand e greu, stii cum suntem? Acolo!!!Ea, in momentul de fata, este singura cu doi copii acasa si acuzata de infidelitate, in conditiile in care ei s-au despartit strict pe probleme de droguri. A investit in relatie. Ma gandesc ca el acum traieste cel mai inalt nivel al carierei lui", a marturisit Andreea Antonescu, pentru wowbiz.ro. 

Articole recomandate

Citeste si despre