Andreea Balan, din scandal in scandal! Ce mesaj i-a transmis iubitei lui Keo

/ / Modificat: 2020-05-12
Andreea Balan, din scandal in scandal! Ce mesaj i-a transmis iubitei lui Keo

Andreea Balan pare ca nu reuseste sa isi mai gaseasca linistea, dupa despartirea de George Burcea. Dupa ce a tot avut conflicte cu tatal fetitelor sale, acum artista este in centrul unui nou scandal. 

Cantareata a inceput sa il urmareasca din nou pe retelele de socializare pe fostul sau iubit Keo. Dupa acest gest, toata lumea a inceput sa se intrebe daca nu cumva artista este nostalgica si inca mai are sentimente pentru acesta. Mai mult, se pare ca si actuala iubita a lui Keo, Misty, a devenit geloasa. 

Dupa aparitia acestor reactii, Andreea Balan a tinut sa ii transmita un mesaj dur lui Misty. 

"Vreau sa dezmint ceva ce a aparut astazi in presa, cum ca eu as vrea sa ma impac cu un fost iubit. Nu, nu vreau sa sa ma impac cu nimeni din trecutul meu. Odata ce un capitol este incheiat, este bine incheiat si nu ma reintorc acolo.

Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu inseamna ca nu pot sa apreciez o reprezentatie muzicala, daca imi place, pentru ca sunt artist. Iar persoanelor care vor sa isi faca reclama pe spatele meu, le sfatuiesc sa taca si sa ramana in anonimat, ca un like nu a omorat pe nimeni. Sa nu mai fie geloase si sa isi vada de vietile lor. Deci nu vreau sa ma impac cu nimeni. Sa stea linistita acolo…”, a spus Andreea pe Instagram story.

Articole recomandate

Citeste si despre