Andreea Balan, din nou probleme de sanatate. A fost internata de urgenta

/ / Modificat: 2020-11-03
Andreea Balan, din nou probleme de sanatate. A fost internata de urgenta

Andreea Balan are din nou probleme de sanatate. Artista a ajuns de urgenta la spital luni noapte dupa ce a acuzat dureri abdominale puternice.

Medicii au internat-o de urgenta pentru ca ar fi vorba despre o problema de sanatate destul de grava si ar fi nevoie de o interventie chirurgicala. Starea vedetei este acum stabila, insa medicii doresc sa ii faca mai multe investigatii. Diagnosticul initial ar fi ocluzie intestinala. 

“Mama ei este la spital cu ea. Andreea este foarte speriata, se teme foarte tare de o posibila operatie pentru ca ar trebui sa o anestezieze. Stiti ca la ultima anestezie, cand a nascut-o pe mezina, a intrat in stop cardiac. Este normal sa ii fie teama, sa fi ramas cu sechele. Are o teama in suflet numai cand pune piciorul in spital. Incearca sa fie puternica. Toata lumea a sprijinit-o si s-a interesat de starea ei, inclusive fostul ei sot, George Burcea. De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e langa ea cu tot sufletul. Ramane de vazut care este diagnosticul final al medicilor, daca a fost o simpla ocluzie intestinala, ori daca problema este mai serioasa. Operatia ramane varianta cea mai severa, zic medicii. Ei nici macar nu o iau in calcul, pentru ca, este adevarat, riscul de stop cardiac pe masa de operatie este foarte mare la ea”, au declarat surse apropiate artistei. 

A suferit un stop cardio-respirator dupa cezariana 

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator dupa cea de-a doua operatie de cezariana. 

“Imediat cum mi s-a pus la obrajor si am pupat-o, imediat dupa aceea am intrat in stop cardio-respirator. Am facut embolie amiotica. Adica lichidul amiotic din placenta migreaza in sange. Imediat cum am intrat in stop cardio respirator, au inceput manevrele de resuscitare. Am fost intubata. Apoi, dusa la Terapie Intensiva. Acolo am stat vreo doua zile. Nu-mi aduc aminte de absolut nimic din acea perioada pentru ca eram sedata. in concluzie, am avut noroc pentru ca au existat aici niste medici care au fost promti si au stiut cu ce se confrunta”,  transmitea Andreea la 3 zile dupa ce a fost la un pas intre viata si moarte.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre