Andreea Antonescu, pictorial in ultimul trimestru de sarcina. Vedeta a dezvaluit si sexul bebelusului

/ / Modificat: 2022-11-15
Andreea Antonescu, pictorial in ultimul trimestru de sarcina. Vedeta a dezvaluit si sexul bebelusului

Mai este putin pana cand Andreea Antonescu isi va tine in brate cel de-al doilea copil. Cantareata, care anunta in urma cu cateva luni ca este insarcinata, a dezvaluit abia acum sexul celui de-al doilea copil. Artista a facut o sedinta foto cu burtica, alaturi de iubitul ei, si le-a spus celor care o urmaresc pe retelele sociale ca abia asteapta sa isi tina in brate bebelusul.

Andreea Antonescu a postat pe Instagram cateva imagini de la sedinta foto facuta cu putin timp inainte de a-si aduce pe lume copilul. Viitoarea mamica si iubitul ei, Victor Vrinceanu, vor avea impreuna o fetita. Pentru Andreea, este al doilea copil, pentru ca mai are o fetita pe nume Sienna, din prima casatorie.

„Dupa cum bine stiti, imi place sa impartasesc cu voi cele mai importante vesti din viata mea. Eu si Victor Vrinceanu suntem fericiti, emotionati si mandri totodata sa va transmitem ca urmeaza sa fim parintii unei minunatii de fetita! Te asteptam cu nerabdare, iubita noastra”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram, in dreptul unei fotografii cu ea si viitorul tatic.

„Trec pentru a doua oara printr-o perioada minunata a vietii mele, asa ca incerc sa traiesc intens fiecare clipa. Mai e foarte putin si un alt miracol va aparea in viata mea!”, a marturisit artista.

In urma cu putin timp, Andreea Antonescu dezvaluia ca are parte de o sarcina usoara, desi se astepta sa fie mai greu, avand in vedere varsta. Cantareata a implinit recent 40 de ani și avand in vedere ca au trecut ani buni de la prima sarcina, se astepta ca de data aceasta sa intampine mai multe provocari. S-a bucurat insa de o sarcina usoara, care i-a permis sa faca tot ce si-a dorit. A onorat numeroase proiecte, a calatorit in SUA si s-a bucurat la maximum de perioada pe care a trait-o.

Invitata recent la o emisiune mondena, vedeta a marturisit ca de data aceasta va alege alti nasi de botez pentru fetita ei. Prima ei fiica, Sienna, a fost botezata de Andreea Balan, colega de trupa a Andreei Antonescu si buna ei prietena. Cele doua au facut echipa recent in reality-show-ul America Express, care s-a filmat vara trecuta si urmeaza sa fie difuzat in curand.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Vedete gravide

Articole recomandate

Citeste si despre