Andreea Antonescu, despre bataile primite in perioada trupei Andre

/ / Modificat: 2019-09-13
Andreea Antonescu, despre bataile primite in perioada trupei Andre

Andreea Antonescu si Andreea Balan au facut parte din una dintre cele mai de succes trupe de muzica din Romania. Au cunoscut succesul rapid, la varste fragede, au avut lumea la picioare, dar au sacrificat totul pentru a fi pe scena.

Andreea Balan a povestit ca atat ea, cat si colega ei de trupa erau batute de tatii lor, care le devenise manageri.

"Eu trebuia sa execut si daca nu faceam, mai primeam si o palma. Am fost trasa de par. Si Andreea Antonescu era batuta cu furtunul!", marturisea Andreea Balan in urma cu doi ani, la emisiunea X-tra Night Show.

Ce a spus Andreea Antonescu despre bataia primita de la tatal sau

La 20 de ani de la lansarea trupei, Andreea Antonescu a vorbit sincer despre acea perioada in care s-a zvonit ca era batuta inainte de concerte. Cantareata a ales sa nu isi denigreze parintele, care a murit cand ea sustinea examenul de Bacalaureat.

"Tatal meu a murit in urma cu 18 ani si nu mi s-ar parea corect, frumos din partea mea sa aduc niste acuze. Asa a fost generatia noastra, asa au fost parintii nostri. Stiu clar ca tatal meu si-a dorit mult sa ma transforme intr-un om integru, am crescut cu zicala "in viata e cel mai greu sa fii om, incearca sa ajungi acolo." N-am putut niciodata sa dezbat acest subiect. (...) Imi spunea ca isi doreste sa ajung la 30 de ani si sa ii multumesc pentru omul care am devenit, chiar daca atunci eram poate suparata pe el pentru anumite gesturi," a declarat Andreea Antonescu, la emisiunea Agentia Vip.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea antonescu Cantareata Vedeta

Articole recomandate

Citeste si despre