Andreea Antonescu a nascut al doilea copil. Mesajul transmis la scurt timp dupa nastere

/ / Modificat: 2022-12-20
Andreea Antonescu a nascut al doilea copil. Mesajul transmis la scurt timp dupa nastere

Andreea Antonescu si-a adus pe lume cea de-a doua fetita. Cu doar cateva zile inainte de Craciun, vedeta a devenit mama pentru a doua oara. Cantareata si iubitul ei sunt parintii unei fetite perfect sanatoase, iar proaspata mamica a dat vestea cea mare prin intermediul retelelor sociale.

„Acum 11 ani am inteles ce inseamna sa ai parte de un miracol in viata… Sienna.

Plina de emotii si cu o bucurie de nedescris vreau sa va anunt ca astazi am nascut o fetita perfect sanatoasa si il traiesc pe cel de-al doilea. Ma simt binecuvantata, recunoscatoare, implinita si fericita!”, a scris Andreea Antonescu pe conturile ei de socializare.

Vedeta a fost coplesita cu felicitari din partea celor care o urmaresc, dar si a colegilor de breasla. In timp ce Andreea mai are un copil, iubitul ei, Victor Vrinceanu, a devenit acum tata pentru prima oara. Cei doi au facut anuntul ca vor fi parinti in urma cu cateva luni, prin intermediul unei sedinte foto.

La scurt timp dupa nastere, Andreea Antonescu a filmat cateva insta story-uri, in care le-a transmis celor care o urmaresc ca are o fetita de nota 10.

„Va pup, dragii mei! Gata, s-a terminat cu emotiile. Am nascut o fetita de nota 10. Este o superbitate, este atat de dragalasa si atat de cuminte si este perfecta. Mai am o fetita perfecta. Multumesc lui Dumnezeu, nu stiu ce am facut bine in viata asta de am primit asa copii. Cea mai mare fericire, cea mai mare bucurie. Si voi, parintii, ma intelegeti mai bine ca oricine. Nu exista lucruri mai importante si mai frumoase...”, a spus proaspata mamica, la scurt timp dupa nastere.

Andreea Antonescu a avut parte si de o surpriza in ziua in care a nascut. Fiica ei cea mare, Sienna, care locuieste in SUA alaturi de tatal ei, a venit in tara sa-si vada mama si sa-si cunoasca surioara. Cantareata a povestit pe Instagram ca nu s-a asteptat nicio clipa la o asemenea surpriza si ca i-a crescut tensiunea in momentul in care a vazut-o pe Sienna la maternitate.

FOTO: Facebook

Taguri Vedeta

Articole recomandate

Citeste si despre