Andra, imagine rara. Cum arata artista in costum de baie

/ / Modificat: 2023-08-20
Andra, imagine rara. Cum arata artista in costum de baie

Andra si Catalin Maruta au petrecut anul acesta o vacanta de vis pe un vas de croaziera, dar si cateva zile minunate in Marbella. Cei doi s-au bucurat din plin de zilele libere si si-au tinut fanii la curent cu tot ceea ce au facut si vizitat. 

Tot in aceasta vacanta, Andra a aparut intr-o ipostaza foarte rara pe retelele de socializare. Ea s-a fotografiat in costum de baie. Artista a marturisit ca Marbella este superba si ca s-ar muta in acest loc daca ar pleca din Romania. 

„Vroiam sa va spun ca inca sunt in Marbella. Daca ar fi sa va fac asa o marturisire. N-am mai spus-o nimanui. Daca as vrea sa ma mut intr-un loc – aici ar fi, in Marbella. Daca ar fi sa plec din Romania, asta ar fi locul in care eu m-as muta. Este un loc extraordinar. Linistea aceasta pe care incerci sa o gasesti toata viata, noi am gasit-o aici”, a spus Andra intr-un video publicat pe Instagram.

„Indragostita de fiecare rasarit si apus de soare peste Marbella. Aici, timpul pare sa se opreasca pentru a-mi oferi amintiri ce nu se uita niciodata”. 

Chiar daca nu obisnuieste sa se expuna pe internet in costum de baie, de aceasta data Andra a aparut intr-un costum de baie intre, alb-negru, iar deasupra a purtat o rochita de plaja. 

„Esti minunata, Andra! Esti naturala si nu te ascunzi dupa artificii ca sa fii altfel decat esti”, „O femeie minunata, naturala si mereu cu niste tinute admirabile care ii scot in evidenta formele mirobolante!”, au fost cateva dintre mesajele primite de artista.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Andra maruta

Articole recomandate

Citeste si despre