Andra Gogan cadou de zeci de mii de euro pentru tatal sau. A izbucnit in lacrimi cand a vazut ce surpriza i-a facut fiica lui

/ / Modificat: 2023-05-03
Andra Gogan cadou de zeci de mii de euro pentru tatal sau. A izbucnit in lacrimi cand a vazut ce surpriza i-a facut fiica lui

Andra Gogan are o relatie speciala cu tatal sau. Recent, artista i-a facut o surpriza uriasa acestuia, cu care l-a impresionat pana la lacrimi. 

Pentru a rasplati cumva eforturile pe care le-a facut pentru ea si pentru fratele sau, acestia i-au cumparat un o masina de lux. Vedeta a postat totul pe retelele de socializare, surprinzand reactia pe care a avut-o tatal sau cand a primit cadou masina mult visata, un autoturism Tesla. 

Andra Gogan i-a pus fundita bolidului de lux, iar apoi l-a dus pe tatal sau in parcare pentru a-i arata cadoul. In momentul in care a vazut masina, tatal Andrei a fost socat si se observa ca avea lacrimi in ochi. 

„Fiți atenți ce mașină i-am luat tatălui meu. De când eram mici, mami și tati au muncit extrem de mult pentru noi când erau tineri și nu aveau niciun bănuț și au făcut tot posibilul să ajungem unde suntem astăzi, așa că eu și Răzvan ne-am hotărât să îi luăm o mașină din banii noștri.

A fost așa de fericit. Chiar ne iubim mult părinții. Este un cadou pentru tati, pentru că ne-a ajutat până acum de când eram mici și pentru că te iubim foarte mult. Mami și tu când o să-ți iei permisul, o să-ți dăm o mașină. Când eram mici, ai noștri au făcut multe sacrificii, au fost multe uși închise și cu toate astea, au continuat”, a spus Andra Gogan, într-un videoclip postat pe TikTok.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii vedete Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre