Andra, declaratii despre cea de-a treia sarcina

/ / Modificat: 2020-09-07
Andra, declaratii despre cea de-a treia sarcina

Andra a rabufnit dupa ce zvonurile ca ar fi insarcinata pentru a treia oara au inceput sa se accentueze. Intr-un interviu acordat pentru libertatea.ro, Andra a marturisit ca este deranjata de aceste speculatii si ca totul a pornit de la faptul ca s-a ingrasat cateva kilograme pe perioada pandemiei. 

 ”Chiar imi doresc sa nu mai zica lumea ca sunt gravida, fara ca eu sa fiu. Daca vreodata se va intampla, atunci e binevenit. Acum nu pot sa spun ca am in plan acest lucru, intrucat am si fata, si baiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus sa marim familia si nu avem de gand acum sa se intample acest lucru. E greu, cumva, sa stau mereu sa explic ca nu sunt insarcinata.” 

andra nastere

S-a apucat de slabit 

Cantareata a marturisit ca a inceput un program de slabire si un regim alimentar de fasting pentru a scapa de kilogramele in plus. 

“De o saptamana m-am reapucat de sport, fac acasa. Am grija si la regimul alimentar. Nu prea stiu sa ţin diete, dar merg pe ideea de intermitent fasting, adica mananc 8 ore si 16 fac pauza. Nu stiu daca neaparat vor fi rezultate in cateva zile, dar eu nu vreau sa slabesc brusc. Niciodata nu am incurajat ideea de a ma infometa pentru a scapa repede de kilogramele in plus. In pandemie, toata lumea a pus cateva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni.

andra sport

La mine, surplusul se depune in diferite zone ale corpului, nu neaparat in cele mai fericite locuri. Recunosc, imi plac dulciurile. Acasa am doi copii care vor mereu ceva dulce si le gatesc, facem briose, mai vine o prietena cu vreo prajitura noua sa o incerc” a mai spus Andra.

Sursa: adevarul.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre