Andra, criticata dur de parinti dupa ce a postat o imagine cu fiica ei pe Facebook

/ / Modificat: 2020-10-01
Andra, criticata dur de parinti dupa ce a postat o imagine cu fiica ei pe Facebook

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul romanesc. Discreti cu viata lor personala, cei doi au stat mereu departe de scandaluri.

Acum insa, Andra a fost luata in vizor de mai multi parinti, in special mamici, dupa ce a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu fetita sa, Eva, coafata si machiata ca un rock star. Look-ul micutei nu a fost deloc pe placul unora dintre internauti. Acestia au taxat-o dur pe artista si i-au transmis ca de aceasta data a exagerat si ca nu trebuia sa accepte ca fiica sa sa interpreteze un astfel de rol. 

”Un chip asa de frumos dat de Dumnezeu si stricat de oamenii pentru placul altora..”, ”Fereasca Dumnezeu, fetita e o dragalasa, dar asa ceva e foarte urat si demonic, nici în joaca nu mi-as lasa fetita sa fie aranjata asa! Trist” sau ”Andra, ai dat-o în bara rau de tot sa îti schimonosesti copiii în halul asta. Doamne fereste” ,  "Nu ma asteptam sa faceti asemenea mizerie cu copii vostri....nu de la voi ...nu de la Andra!", sunt doar cateva dintre mesajele trimise de internauti. 

eva maruta

Articole recomandate

Citeste si despre