Andra a vorbit despre cel de-al treilea copil

/ / Modificat: 2018-11-27
Andra a vorbit despre cel de-al treilea copil

Andra este una dintre cele mai bine cotate artiste din showbizul romanesc. Vedeta se poate considera o femeie implinita si pe plan personal. Este casatorita cu Catalin Maruta de 10 ani si au doi copii, David in varsta de 7 ani si Eva, in varsta de 3 ani.

Ce spune Andra despre al treilea copil

In dese randuri, Andra a vorbit si despre cel de-al treilea copil. Cantareata a marturisit ca isi doreste o familie mare, pentru ca ea mai are inca trei frati. Chiar si fanii astepta cu nerabdare vestea ca vedeta va mai avea inca un copil.

"Cred ca lumea s-ar bucura, mai ales pentru ca noi am spus mereu ca ne dorim multi copii si atunci se si asteapta la vestea asta. Numai ca nu e inca momentul, sunt implicata in multe proiecte si Eva e inca mica. Vreau sa ma bucur de primii ani ai fiecaruia dintre copii, sa nu vina bebe si sa ratez multe etape din primii ani ai Evei. Si pe David l-am putut vedea invatand sa mearga, sa vorbeasca, sa faca tot felul de lucruri. Asadar, mai asteptam sa mai creasca Eva un pic pana sa ne gandim serios la al treilea copil", a marturist Andra pentru revista Viva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre