Anca Serea si-a botezat fetita. Cati bani a strans micuta

/ / Modificat: 2019-11-18
Anca Serea si-a botezat fetita. Cati bani a strans micuta

Anca Serea si Adi Sina si-au crestinat fetita, pe micuta Leah Maria, cel de-al patrulea copil al cuplului. Dupa slujba, parintii si invitatii au petrecut la un conac, intr-un decor de poveste, aflat la cativa zeci de kilometri de Bucuresti.

Mamica a stralucit intr-o rochie foarte sexy, realizata de designerul Otilia Brailoiu, in care a etalat o silueta incredibila pentru o femeie care a nascut al saselea copil in urma cu trei luni.

Cati bani a strans micuta Leah Maria

Invitatii, care au fost peste o suta la numar, s-au delectat cu bucate alese, printre care sarmale si friptura, iar candy barul a fost atractia serii. Bomboanele colorate, ciocolatele si briosele nu au lipsit. Piesa de rezistenta a serii a fost tortul ca din basme. Acesta a avut doua etaje, iar in varf, o figurina in forma de pui de caprioara. 

tort botez

Petrecerea micutei Leah s-a terminat dupa miezul noptii si a primit nenumarate cadouri, flori si binetnteles bani. Se zvoneste ca fetita a strans in jur de 30.000 de euro, potrivit click.ro. 

candy bar

Printre artisitii care au intretinut atmosfera s-a numarat si tatal micutei botezate, Adi Sina.

"A fost o zi tare speciala pentru familia noastra, botezul micutei Leah pe care-l asteptam cu mari emotii! Sunt zile pe care nu le vom uita niciodata si pe care le vom pretui datorita amintirilor frumoase. Vreau sa le mulumesc, in primul rand, celor care ne-au fost alaturi si datorita lor am avut o seara perfecta: copiilor, nasilor, prietenilor...", a fost mesajul publicat de Anca Serea pe contul sau de Instagram.Anca Serea are 6 copii, o fata si un baiat din prima casatorie si patru, doua fete si doi baieti, din casatoria cu Adi Sina. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca serea Botez fetita

Articole recomandate

Citeste si despre