Anca Serea, pusa la zid dupa ce a postat o imagine pe retelele de socializare la o zi dupa ziua ei de nastere

/ / Modificat: 2021-02-04
Anca Serea, pusa la zid dupa ce a postat o imagine pe retelele de socializare la o zi dupa ziua ei de nastere

Anca Serea a implinit de curand 40 de ani, iar cu aceasta ocazie a postat pe retelele de socializare o imagine in care poarta o tinuta provocatoare, etalandu-si silueta perfecta chiar si dupa sase nasteri. 

Unii dintre fanii vedetei nu au fost insa foarte incantati de ipostaza in care aceasta a ales sa apara pe retelele de socializare si au taxat-o dur, trimitandu-i comentarii rautacioase. 

anca serea

"Daca ai putin de respect fata de tine si copilasii tai sterge poza asta si arata intregii lumi ca nu esti ca toate celelalte care se vand ieftin ... Doamne cat m-ai dezamagit cu poza asta ... de ce ??? Erai un model binecuvantat de o mama minunata!!! Pacat!!!!",”Te apreciez foarte mult, dar nu asa. E prea mult. Tocmai asta era special la tine, nu esti ca restul.”, ”Esti eleganta, nu merita sa te expui asa ieftin!”, "Mi-ai placut pana acum pentru ca am zis ca esti diferita dar cu poza asta ma faci sa cred altceva... este o poza care trebuie sa o vada doar ochii sotului tau... vorbesti frumos despre Dumnezeu despre copilasi si din pacate cu poza ai manjit puritatea care credeam ca o ai" au fost cateva dintre reactiile dure aparute in urma fotografiei postate de Anca Serea. 

Alti fani au apreciat imaginea inedita: ”Esti superba. Nici nu zici ca ai nascut atatia copii.”, ”Superba mamica.”, ”Esti o femeie foarte frumoasa si o mamica model.”, au fost cateva dintre comentariile lasate de fani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre