Anca Serea, prima vacanta alaturi de copii! A povestit totul despre experienta traita cu 6 copii

/ / Modificat: 2021-07-26
Anca Serea, prima vacanta alaturi de copii! A povestit totul despre experienta traita cu 6 copii

Este momentul vacantelor, iar vedetele profita din plin de aceste momente. Anca Serea si Adi Sina s-au delectat cu o vacanta alaturi de patru dintre copii. Acestia si-au luat copiii si au plecat intr-o excursie la Viena.

Desi Anca Serea si Adi Sina au mai fost in Vinea, vacanta este o premiera pentru cei doi deoarece este prima data cand merg insotiti de copii.

Anca Serea, vacanta alaturi de copii, in Viena

Vedeta de televiziune si-a anuntat fanii cu privire la programul din zilele acestea. Anca Serea, impreuna cu sotul Adi Sina si cu copiii se afla la Viena, pentru a treia oara.

“Ma aflu zilele acestea alaturi de familie in Viena, un oras plin de cultura si rafinament, pe care l-am vizitat de nenumarate ori pana acum si de care sunt mereu surprinsa. Pe langa faptul ca locuitorii sai sunt extrem de amabili, politicosi si civilizati, totul este extrem de curat si bine organizat si te simti in perfecta siguranta. De fiecare data cand venim aici ne face placere sa mergem in vizita in anumite locuri, chiar daca le-am mai vazut poate de cel putin 3 ori, pentru ca mereu descoperim lucruri noi, fie ca este vorba despre muzee, parcuri, magazine sau restaurante.”, le-a marturisit vedeta fanilor care o urmaresc pe Instagram.

In plus, o alta premiera in familia Serea este faptul ca au calatorit cu trenul. A fost o calatorie lunga, dupa cum marturiseste vedeta insa una placuta si confortabila pentru familie. Copiii s-au bucurat cel mai mult de aceasta.

“Anul acesta, in plus, am avut parte de o experienta deosebita deoarece am mers alaturi de 4 dintre copii cu trenul, o calatorie lunga, dar confortabila pe care v-o recomand daca nu vreti sa zburati cu avionul sau vreti sa incercati lucruri noi.”, a mai adaugat Anca Serea.  

Fiul cel mare pleaca la studii in Olanda

In calatorie li s-a alaturat si David, fiul cel mare. Tanarul este proaspat absolvent de liceu si a fost admis la o facultate prestigioasa din Olanda, unde va sudia Filozofia.

Anca Serea este foarte mandra de David, insa a marturisit ca are emotii deoarece este primul dintre copiii familiei, care paraseste cuibul. Cu toate astea, vedeta a spus ca are incredere in el si ca il va sustine indiferent de orice.

Sarah iubeste animalele si vrea sa devina medic veterinar

Pe de alta parte Sarah iubeste animalele si doreste sa devina medic. Aceasta a salvat de-a lungul timpului multe animale abandonate. Este lesne de inteles ca nu este de acord cu abuzul fata de animale, motiv pentru care, in timp ce restul familiei s-a plimbat prin Viena cu trasura trasa de cai, tanara a ales sa mearga pe jos.

“Aflandu-ne in continuare in Viena am decis ieri sa facem o plimbare cu trasura si am avut parte din partea Sarei de o lectie de onoare si respect. Suflet bun si nobil, a refuzat sa se urce in trasura cu noi, preferand sa mearga pe jos si sa ne aČ™tepte pret de jumatate de ora. Trebuie sa recunosc ca pe moment am ramas blocati de uimire! Nu stiu cati adulti iubitori de animale ar face acest gest, dar din punctul meu de vedere a dat dovada de integritate, demonstrand ca isi sustine principiile indiferent de situatie. Inca de mica adora animalele, dorind sa le ingrijeasca si sa le protejeze, motiv pentru care cele pe care le avem acasa au fost toate abandonate, dar salvate prin iubirea si compasiunea Sarei. A facut mult voluntariat la un adapost de animale, iar visul sau de mica a fost sa devina medic veterinar. Mi se umple sufletul de bucurie cand o vad atat de determinata si pasionata si o incurajez mereu sa faca ce isi doreste.”, a marturisit Anca Serea intr-o alta postare, profund uimita de gestul fiicei sale.

Surse foto: instagram.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre