Anca Serea, mandra de copiii ei. Cat de frumoasa este micuta Ava!

/ / Modificat: 2018-11-06
Anca Serea, mandra de copiii ei. Cat de frumoasa este micuta Ava!

Anca Serea este considerata mama eroina din showbizul romanesc. Ea are cinci copii. Doi din prima relatie cu afaceristul Filip Poplingher, decedat in urma unui cancer, si trei cu Adi Sana. O fetita si doi baieti, Noah, Ava si Moise.

Mandra nevoie mare de copiii ei, Anca a postat pe contul de Instagram o fotografie cu micuta Ava, in varsta de 4 ani. Fetita a facut ravagii in randul internautilor care au fost impresionati de frumusetea ei. A strans 4000 de aprecieri si multe comentarii.

View this post on Instagram

Miss little sunshine! #Ava

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on Nov 4, 2018 at 9:45pm PST

Desi este mama cu norma intreaga, Anca Serea reuseste sa se descurce si sa imbine viata profesionala cu cea de familie. Cum se mentine in forma?

“Pentru a ma mentine in forma nu fac nimic deosebit, pentru ca, din pacate, nu am timp. Am niste reguli de bun simt, pe care, cred eu, toti oamenii ar trebui sa le respecte, mai ales dupa o anumita varsta. Nu mananc noaptea foarte tarziu, si mananc sanatos, nu cumpar prostioare, tocmai pentru ca tentatiile sunt foarte mari! Merg de doua ori pe saptamana la masaj si la pilates,” a dezvaluit Anca Serea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Vedete copii Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre