Anca Serea a spus adevarul. Este insarcinata pentru a saptea oara?

/ / Modificat: 2021-05-13
Anca Serea a spus adevarul. Este insarcinata pentru a saptea oara?

Anca Serea s-a ingrasat cateva kilograme in ultima perioada, iar de cateva saptamani se zvoneste ca ar fi insarcinata cu al saptelea copil. Din pacate insa, Anca Serea nu are vesti bune si a spus adevarul despre o noua sarcina. 

Vedeta a dezvaluit ca nu este insarcinata si nici nu ar putea sa aduca pe lume un copil in viitorul apropiat deoarece are mari probleme de sanatate. Mamica eroina a showbizului s-a ingrasat cateva kilograme, insa spune ca din cauza unor suplimente pe care este nevoita sa le ia pentru problemele sale cu anemia. 

„Nu, nu este adevarat. Conditia mea medicala nu imi va mai permite, din pacate, sa am in urmatoarea perioada niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt insarcinata sub nicio forma. Am niste probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat cateva kilograme, este adevarat, vreo 3-4 si lumea probabil este invatata sa fiu foarte slaba, dar din cauza faptului ca iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus cateva kilograme. Lumea probabil cauta fantasticul acolo unde nu este cazul’, a spus Anca Serea intr-un interviu recent.

Anca Serea are o anemie grava de la 19 ani 

Realizatoarea TV a ajuns in ultimul an de mai multe ori la spital, dupa ce i s-a facut rau din cauza anemiei de care sufera inca de la 19 ani. Dupa nasterile multiple, aceasta afectiune s-a agravat, iar Anca Serea a ajuns la spital pe perfuzii in repetate randuri. 

“Cu trecerea timpului, cu nasterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodata nu a fost asa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape ca am cazut din picioare. Mi-am facut toate investigatiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru ca medicilor nu le venea sa creada ca pot sa supravietuiesc cu o valoare atat de mica a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim”, a spus Anca Serea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre