Anastasia Lazariuc, primele dezvaluiri despre divortul fiicei sale: "Am fost ingrijorata, sunt ingrijorata"

/ / Modificat: 2020-01-17
Anastasia Lazariuc, primele dezvaluiri despre divortul fiicei sale:

Anul trecut in octombrie, Ileana Lazariuc anunta ca a divortat de sotul sau Ion Ion Tiriac, dar fara a dezvalui motivele care au dus la aceasta ruptura.

Mama sa, cantareata Ileana Lazariuc a vorbit pentru prima data despre divortul fiicei sale si despre cei doi copii ai sai. Aceasta a marturisit ca Ileana si fostul sau sot au rams in relatii foarte bune.

"Ei, oficial, au divortat, dar au ramas in relatii bune. Asta ma bucura foarte mult. Ion este un tata foarte bun si responsabil, se ocupa de copii, se intelege foarte bine cu Ileana. Ce-o sa fie mai departe nu stiu, totul e o surpriza in viata. Pe mine ma bucura ca sunt parinti buni, ca se ocupa de copii, ca se inteleg bine intre ei... Pe celelalte le va rezolva Dumnezeu si ei intre ei. Pe orice parinte il doare (divortul copiilor, n.r.), am fost ingrijorata, sunt ingrijorata, dar ma bucura ca Ion e un baiat foarte educat, responsabil si respectuos vizavi de familia mea. Am fost toti impreuna de Craciun," a marturisit Anastasia Lazariuc, la emisiunea "La Maruta" de la Pro Tv.

Ileana si Ion Ion au doi copii

Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au impreuna doi baieti, Alexandru (12 ani) si Nicholas (11 ani). Fiul cel mare este pasionat de tenis, iar cel mic de pian.

"Alexandru face 12 ani, e cu un cap mai inalt decat mine, poarta 43 la pantof. Nicholas il ajunge din urma," a mai spus Anastasia Lazariuc.

Ion Ion si Ileana Lazariuc s-au casatorit civil in 2009, la Monte Carlo si au divortat dupa 8 ani.

"Desi nimic nu s-a schimbat cu privire la cat de mult ne iubim, vom ramane in continuare cei mai buni prieteni, suntem si vom fi o familie unita si parintii a 2 copii minunati," au scris cei doi in mesajul prin care au anuntat divortul.  

Ion Ion Tiriac a mai fost insurat cu Maria Marinescu in 2007, dar casnicia lor nu a durat decat trei luni. 

Sursa: "La Maruta," Pro Tv

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Divort

Articole recomandate

Citeste si despre