Anamaria Prodan isi ia copiii si pleaca din tara. “Ma voi marita imediat”

/ / Modificat: 2021-11-07
Anamaria Prodan isi ia copiii si pleaca din tara. “Ma voi marita imediat”

Divortul de Laurentiu Reghecampf a afecta-o pe Anamaria Prodan, dar mai ales pe copiii acesteia.Din acest motiv Anamaria Prodan a facut declaratii la care nimeni nu se astepta. Impresara a declarat ca isi ia copiii si pleaca din Romania definitiv, dar si ca o sa se marite rapid.

„Eu pot sa imi aleg in fiecare secunda orice barbat din acest Univers, care ma va trata ca pe o zana. Ma voi marita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai destept, cel mai sarmant barbat din Univers. Nu am vazut pe nimeni in toti acesti ani…”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit evz.ro.

Vestea ca Anamaria Prodan se va muta din tara a fost confirmata oficial chiar de antrenorul de fotbal.

Anamaria Prodan pleaca definitiv in Dubai

Impresara detine in  Dubai mai multe locuinte de lux. O parte dintre acestea au fost deja vandute, dar mai detine vila in care a locuit impreuna cu Laurentiu Reghecampf. Tot acolo, Anamaria conduce mai multe afaceri.

Impresara a declarat ca nu poate sa renunte la orasul milionarilor, motiv pentru care va face toate demersurile necesare pentru a pleca din Romania chiar la inceputul anului viitor.

Invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, Anamaria Prodan a marturisit ca “Laur este putin gelos. Eu cand o sa am o relatie cu cineva, nu o sa fie cu un roman”. „Cu cel din Dubai?”, a intrebat-o Catalin Maruta. „Vezi?!”, a reactionat Anamaria Prodan.

“Eu o sa-mi refac viata, am nevoie sa fiu tinuta in brate.

Cu Laur nu o sa ma mai impac niciodata. Mi-a ranit copilul Laurentiu Reghecampf nu are ce imparti cu mine. Tot e mostenit de la mama. Nu avem nimic de impartit. Mama mea a fost om de afaceri.

Anamaria Prodan este milionara si copiii sunt la fel. El a muncit enorm, dar pentru altii, nu pentru noi. Laurentiu nu are de luat jumatate din avere, trebuie sa lase totul copiilor lui. Nu avem nimic impreuna. Am trait de acei bani. Nu am avut contract prenuptial.”, a mai declarat Anamaria Prodan in emisiunea lui Maruta.

Sursa foto: libertatea.ro

Taguri Anamaria Prodan Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre