Anamaria Prodan, investitie uriasa intr-o noua afacere: "Trebuie sa fac avere pentru copiii mei"

/ / Modificat: 2021-11-04
Anamaria Prodan, investitie uriasa intr-o noua afacere:

Anamaria Prodan este una dintre cele mai bogate femei din Romania. Chiar daca se afla in plin proces de divort cu Laurentiu Reghecampf, impresara nu s-a lasat doborata de probleme si isi continua afacerile pe care le are. Recent, Ana a investit intr-o afacere care spera sa ii aduca milioane bune. 

Anamaria a fost prezenta pentru cateva zile in Dubai, unde a investit un milion de euro in criptomonede si discuta afaceri cu cei mai bogati seici din lume. 

„Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia! Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic.

Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut. Sunt primul investitor, un milion de euro am investit!

Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul.”, a declarat Anamaria Prodan, exclusiv pentru click.ro.

Taguri Anamaria Prodan Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre