Ana Maria Margean, castigatoarea Romanii au talent, a primit cadoul mult visat

/ / Modificat: 2021-06-03
Ana Maria Margean, castigatoarea Romanii au talent, a primit cadoul mult visat

Ana Maria Margean, fetita in varsta de 11 ani, care a castigat marele premiu al show-ului Romanii au talent, in valoare de 120.000 de euro, a primit de Ziua Copilului un cadou special, la care visa de foarte mult timp. Micuta a primit un catel, pe care si-l dorea enorm. 

Sâmbătă, pe data de 29 mai, chiar în a doua zi după marea finală, visul acesteia începuse să prindă contur.

”Mi-ar plăcea un bichon maltez, pentru că poate fi ținut în casă. Acum, cred că părinții mei vor fi de acord”.

Părinții fetiței au contribuit la fericirea Anei, dăruindu-i un pui de bichon, alb ca un nor pufos. Reacția Anei Maria Mărgean este emoționantă, publicând pe pagina de Instagram, în lacrimi.

”La mulți ani, copii buni și frumoși! Să aveți o zi minunată! Am primit cel mai frumos cadou, cățelușul mult dorit! El e BUZZ! My love”, a notat câștigătoarea de la „Românii au talent”.

Micuta ventriloaca a dezvaluit si ce  va face cu banii castigati. 

"Eu cant de la cinci ani, dar ventrilocia am descoperit-o pe YouTube. Eu imi doresc sa bucur in continuare sufletele oamenilor. Papusile s-au simtit foarte bine alaturi de mine pe scena. As vrea sa pregatesc niste spectacole si chiar m-as bucura. Deocamdata, ma bucur de acest moment frumos, am timp sa ma gandesc ce fac cu premiul, probabil o sa investesc in educatia mea muzicala, dar mi-as lua si un catel, un pomeranian, dar m-as multumi cu orice catel pufos. Colegii mei au avut niste reactii foarte frumoase, la fel si profesorii m-au sustinut. Am primit multe mesaje de sustinere. Eu le-as transmite copiilor sa faca ce le place si sa incerce”, a spus Ana Maria Mărgean.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre