Ana Baniciu, insarcinata pentru prima oara. Cum a dat vestea familiei

/ / Modificat: 2024-01-15
Ana Baniciu, insarcinata pentru prima oara. Cum a dat vestea familiei

Ana Baniciu si sotul ei, Edy Kovacs, asteapta primul lor copil. Dupa ce in 2023 s-au casatorit, cei doi urmeaza sa isi mareasca familia anul acesta. Fiica lui Mircea Baniciu a dat vestea cea mare pe retelele de socializare, dupa ce a tinut sarcina in secret timp de cateva luni bune. Artista a publicat un filmulet in care isi arata burtica de gravida si a scris in dreptul lui:

„Noi 3… Am reusit cumva sa tinem acest secret mai bine de 4 luni de zile si mi-am dorit din suflet sa fiu eu cea care va dau cea mai importanta veste de pana acum! Familia noastra se implineste. Suntem fericiti, recunoscatori si nerabdatori sa ne cunoastem iubirea cea mare… Ne aflam pe un taram nou, necunoscut, dar sunt sigura ca ne vom descurca asa cum am facut-o mereu!”

Fanii au coplesit-o cu felicitari, iar la scurt timp, Ana Baniciu a mai publicat un filmulet, in care arata cum le-a dat vestea cea mare persoanelor apropiate. Vedeta a filmat totul si a montat un clip cu secventele emotionante. Artista si-a surprins tatal, socrii, bunica si prietenii apropiati atunci cand le-a spus ca asteapta primul ei copil.

„Inainte eram eu cea care plangeam ore in sir uitandu-ma la clipuri de genul asta… acum e emotia la mine. Sunt multi oameni dragi care lipsesc din acest video pentru ca nu am mai apucat sa-i filmam pe toti (am fost prea entuziasmati) Enjoy!”, a scris ea in dreptul imaginilor.

Tatal sau, Mircea Baniciu, s-a bucurat foarte tare si astepta momentul in care va deveni bunic: "Ma intrebau toti”, a spus artistul, in momentul in care a aflat ca va fi bunic.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedeta Vedete insarcinate Vedete gravide

Articole recomandate

Citeste si despre