Amintiri din copilarie cu Andreea Esca. De ce a ajuns sa fie data afara din casa de parinti

/ / Modificat: 2021-09-03
Amintiri din copilarie cu Andreea Esca. De ce a ajuns sa fie data afara din casa de parinti

Andreea Esca are o figura si un zambet cunoscute de toata Romania. Mereu joviala si energica, vedeta stirilor Pro TV ascunde, insa, o copilarie la care, desi acum se gandeste cu nostalgie, nimeni nu ar vrea sa gandeasca.

Lovita si data afara din casa

De peste 25 de ani Andreea Esca inseamna Pro TV si invers. A muncit din greu pentru imaginea pe care o are astazi si asta se datoreaza, probabil, si disciplinei cu care a fost invatata inca din copilarie, datorita stilului aproape spartan al tatalui sau.

Desi acum vorbeste in cuvinte elogioase despre "domnul Esca", despre toate lucrurile pe care le-a invatat de la el, in copilaria sa acesta a fost un tata care, atunci cand venea acasa, saptamanal, era un adevarat zbir. Unele dintre metodele sale de educatie au lasat rani adanci in sufletul jurnalistei, care azi sunt de neconceput si chiar pot aduce sanctiuni legale.

Craciunul, o amintire dureroasa pentru Andreea Esca

Desi toata lumea se bucura cand vine Craciunul, Andreea Esca il asociaza cu un episod nefericit, cand a fost data afara din casa, desculta, de parintii sai. 

"Cand ma gandesc la Craciun, ma gandesc la cel de cand eram copii. Am plecat o data cu o colega de la gradinita si cu bunica ei si nu am zis nimanui si tata nu m-a gasit. Pana la urma, m-au cautat si eram in fata blocului fetitei si mi-am luat o bataie serioasa. M-au dat afara si mi-au inchis usa in fata, m-au lasat pe pres. Am stat ce am stat si am batut la usa sa le cer pantofii, ca m-au dat afara in papuci si nu puteam sa plec asa", a povestit Andreea Esca, pentru voxbiz.ro.

Nu a fost singura data cand prezentatoarea stirilor PRO TV a vorbit despre severitatea dusa uneori la extrem a tatalui sau. Avea mereu de la ea pretentia sa aiba note bune si obisnuia sa o pedepseasca daca nu avea rezultate la soala sau la inot. 

Tata era ca teza! Trebuia sa ma pregatesc cand venea, mi-era teama ca nu cumva sa gresesc ceva si nu prea mai puteam sa ies la petreceri.

Articole recomandate

Citeste si despre