Alina Sorescu si Alexandru Ciucu platesc sume colosale pentru scolarizarea copiilor

/ / Modificat: 2021-10-01
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu platesc sume colosale pentru scolarizarea copiilor

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu sunt parintii a doua fetite minunate. Cei doi pun mare pret pe educatia celor doua fete. Elena Carolina si Ana Raisa sunt de departe prioritatea cuplului, motiv pentru care fac eforturi sa le ofere tot ce este mai bun.

Cele doua fetite invata la o scoala prestigioasa din Pipera, iar costurile nu sunt feloc mici. Designerul si cantareata fac eforturi financiare deosebite pentru a-si tine fetele in una dintre cele mai scumpe scoli din Bucuresti.

Taxele de scolarizare pot ajunge pana la 20.000 de euro. Elena Carolina, fiica cea mare este inscrisa in ciclul primar, unde taxa de scolarizare pentru anul 2021-2022 poate ajunge pana la 7.500 de euro. In schimb, Ana Raisa urmeaza programul pentru prescolari, unde taxa anuala ajunge la 5.500 de euro.

La aceste costuri se adauga taxa de inscriere, in valoare de 500 euro, care este unica si nereturnabila, dar si cele pentru rechizite, masa si optionale. De exemplu, pentru un elev din ciclul primar, parintii scot din buzunar 500 de euro pe an pentru rechizite si 125 de euro, in fiecare luna, pentru mese.

Pentru un prescolar, costurile sunt putin mai mici, Alina Sorescu si Alexandru Ciucu platind doar 300 de euro anual pentru rechizite si 80 de euro lunar taxa de masa.

Scoala este aproape de casa in valoare de 500.000 de euro in care locuiesc, iar taxele anuale platite de designerul Casei Regale si de vedeta TVR pot ajunge pana la 20.000 de euro.

Scoala aleasa de Alina Sorescu si Alexandru Ciucu ofera singurul sistem educational care coreleaza programul national de invatamant cu standardele programului international.

Ambele fete invata limba engleza intensiv Ana Raisa si Elena Carolina si au la dispozitie un program variat de activitati sportive si de recreere.  In plus, scoala se afla foarte aproape de casa acestora.

Sursa foto: viva.ro

Taguri Alina Sorescu

Articole recomandate

Citeste si despre