Alina Sorescu, dezvaluiri neasteptate dupa divort. Cand au inceput, de fapt, problemele cu Alexandru Ciucu

/ / Modificat: 2023-07-24
Alina Sorescu, dezvaluiri neasteptate dupa divort. Cand au inceput, de fapt, problemele cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu traverseaza, de mai bine de un an, o perioada extrem de dificila. Solista si sotul ei, Alexandru Ciucu, au depus actele de divort la inceputul anului trecut, iar lucrurile sunt departe de a se finaliza. In urma cu cateva luni, vedeta a primit o lovitura dureroasa din partea instantei, care a decis ca fetitele sa petreaca o saptamana cu ea, o saptamana cu tatal lor.

Daca pana acum a incercat sa fie discreta si sa nu vorbeasca despre aceasta incercare din viata ei, punand accentul pe cariera si pe lucrurile pozitive, recent, Alina Sorescu a dat cartile pe fata si a discutat despre divort. Artista a oferit un interviu pentru revista OK! Magazine, in care a povestit cat de greu ii este sa stea fara fetitele ei, dar si cat de mult a incercat sa repare relatia.

Alina Sorescu nu a facut un secret din faptul ca probleme intre ea si creatorul de moda Alexandru Ciucu au inceput cu ani buni inainte de a lua decizia sa se separe. Ca orice mama, Alina Sorescu a incercat sa repare lucrurile si a continuat sa spere ca va fi bine, pentru a le oferi fetelor ei o familie.

„Desigur, acum sunt intr-un punct culminant al unei situatii care trena si trebuia rezolvata de mai multi ani. Dar, daca ma gandesc bine, imi da cu plus, pentru ca acum se clarifica totul. Multi ani am crezut in povestea cu printesa si printul pe cal alb, iar aparitia fetitelor m-a determinat sa sper ca totul se va schimba in bine. Pentru ele incercam sa lupt ca totul sa fie bine. Da (n.r. problemele au aparut inainte de nasterea fetitelor), dar in mod special dupa nasterea Carolinei si a Raisei. Si credeam cumva gresit ca venirea copiilor va inchega mai mult familia. Dar realitatea mi-a demonstrat ca nu a fost asa”, a spus Alina Sorescu, pentru revista mentionata.

Decizia luata de instanta le afecteaza pe micute, dupa cum spune mama lor. Programul este unul haotic pentru ele, iar impactul este cu atat mai evident, cu cat au varste fragede, respectiv 9 si 6 ani.

„Sunt bulversate in urma acestui program de vizita. Efectele sunt vizibile asupra lor. Cand noi doi ne-am separat, tatal lor era plecat la cursuri la Paris, asa ca ele nu au simtit foarte puternic separarea noastra, pentru ca erau obisnuite cu plecarile lui. Ceea ce au resimtit puternic e aceasta mutare a lor saptamanala si faptul ca jumatate din timpul lor nu stau cu mine, eu si parintii mei fiind pana acum prezenti non-stop in viata lor, inca de la nastere”, a mai spus artista.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alina Sorescu Divort

Articole recomandate

Citeste si despre