Alina si Ilan Laufer au ajuns la capatul puterilor. Ce au patit dupa ce au devenit parinti de trei copii

/ / Modificat: 2021-11-14
Alina si Ilan Laufer au ajuns la capatul puterilor. Ce au patit dupa ce au devenit parinti de trei copii

Alina si Ilan Laufer sunt epuizati, la aproape un an dupa ce au devenit parinti de trei. Viata cu cei trei micuti este agitata si epuizanta. De cand au venit pe lume gemenii, Davina și Nathaniel (8 luni), viata lor s-a schimbat radical si nu mai au timp de nimic. 

Ilan Laufer a spus, în emisiunea moderată de Teo Trandafir, “Teo Show”, că nu și-a închipuit vreodată că-și va dori să vină ziua de luni doar ca să plece la birou și să scape de îndatoririle de părinte.

„Noi dormim în camera noastră. Copiii dorm ziua în camera noastră, iar seara în camera lor. Eu mă trezesc și o trimit pe Alina la copii. Nu aude când fac gălăgie. (…) Locul meu este la masă în bucătărie. Viața noastră s-a schimbat cu totul. Nu credeam că va ajunge perioada asta, în care să îmi doresc să se facă luni dimineața să merg la birou. (…) Am avut o bonă, dar am dat-o afară acum o lună și jumătate”, a spus Ilan Laufer, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Alina, la randul ei, a marturisit ca si ea se simte epuizata si ii lipsesc foarte mult vacantele. 

Alina s-a declarat și ea epuizată de rolul de părinte a trei și spune că îi lipsesc foarte tare călătoriile și vacanțele. „Pot să zic că am ajuns oarecum la capătul puterilor. Ai mei urlă, dacă nu urlă amândoi odată urlă pe rând. Ne mai uităm și noi la alți părinți cu bebeluși care dorm, stau liniștiți. (…) Mai vine mama pe la noi și ne ajută. E foarte greu. Mie îmi lipsesc foarte mult călătoriile. Suntem în priză permanent”, a adăugat Alina Laufer.

Articole recomandate

Citeste si despre