Alina Laufer, o mamica curajoasa. A plecat cu gemenii nascuti prematur in vacanta, cu rulota

/ / Modificat: 2021-05-10
Alina Laufer, o mamica curajoasa. A plecat cu gemenii nascuti prematur in vacanta, cu rulota

Alina Laufer si sotul sau Ilan sunt niste parinti tare curajosi. Cei doi au plecat in prima lor vacanta impreuna cu bebelusii in varsta de 3 luni, nascuti prematur la 30 de saptamani.

Mai mult, nu au ales un hotel, ci au plecat cu rulota si un cort. Au campat în mijlocul naturii, lângă un lac – Ilan a dormit la cort -, iar frumusețea peisajului i-a determinat să-și prelungească șederea acolo.

„Începe aventura familiei Laufer cu rulota weekendul acesta. Copiii sunt pregătiți, câinele Beckham în portbagaj, și noi cu rulota după noi! Am dus Prințișorii la lac. S-a dovedit a fi încăpătoare rulota, avem aici pat, eu o să dorm cu copiii în rulotă și Ilan în cort. Piticii deja dorm în sânul naturii”, a dezvăluit Alina Laufer pe Instagram.

Alina Laufer a nascut pe 15 februarie gemeni, un baiat si o fetita, la 30 de saptamani de sarcina. Micutii au stat in spital, la Terapie Intensiva, mai mult de o luna. Mai exact 38 de zile. După mai multe încercări de fertilizare in vitro, Alina a rămas însărcinată în vara anului trecut. 

Alina si Ilan Laufer nu isi vor boteza copiii

Alina a marturisit ca gemenii sai nu vor fi botezati. Asteapta doar sa faca circumcizia fiului lor, pentru că ei sunt evrei.

„Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Există tăierea împrejur pe care trebuie s-o facem pentru cel mic. Adică circumcizia pe care noi nu am făcut-o pentru că a fost mult prea mititel și nu am avut voie. Este ceva neobișnuit, toată lumea ne întreabă când o să fie botezul, iar noi nu avem. Oricum, acum nici nu ptea să facem vreo mare petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie', a spus Alina la Exclusiv VIP, emisiunea realizată de Cristi Brancu, la Prima TV.

Articole recomandate

Citeste si despre